luni, 1 octombrie 2018

Mergand pe zapada in vis

Daca te visezi mergand printr-o furtuna de zapada , este semn ca va . Daca visezi ca te misti cu greu printre troiene de zapada si nu mai zaresti drumul sau cararea atunci este un semn ca esti pe cale de a rata o . Semnificatia visului Zapada. Trebuie să fii foarte atent la sentimentele pe care le ai în timpul visului, pentru . Dacă zăpada din vis ni se arată sub forma nămeţilor sau a fulgilor mari este. Ce inseamna sa visezi ZAPADA. Zăpadă - semnificația în vis.


Mergand pe zapada in vis

Misterioasele vise ne atrag mereu atentia prin simbolistica lor greu de descifrat in totalitate. Daca ti-a aparut zapada in vis de mai multe ori, trebuie sa stii ca . Zapada - semnificatia in vis si interpretari. O zăpadă murdară apărută într-un vis se referă la pierderea . Din glosarul de credințe despre vise , despre: ce înseamnă când visezi zăpadă.


Multe vor depinde și de calitatea capacului de zăpadă. Deschiderea cărții de vis , puteți sta, care se plimba desculț în zăpadă simt propria lor neputință și . Persoanele in al caror vis apare zapada trebuie sa tina cont si de contextul in care li se infatiseaza acest simbol. In general, visele cu zapada.


Mergand pe zapada in vis

Dictionar-de-Vise ro. Alune – daca vezi in vis , este semn rau, de saracie si seceta, daca aduni alune e bine cacu. A gasi ceva – semn rau. Noian de zapada – semn bun, de belsug.


Nori – semn de mari . Poate multi dintre noi am avut vise in care apareau copaci in diverse. Daca in vis va apare un copac cu frunze tinere si verzi inseamna ca, . Dacă într-un vis există un munte acoperit de zăpadă - o femeie vrea să aibă copii. Dacă îl vede cineva mergând pe vârful unui munte - acest munte este un . Cu siguranţă ai unul sau mai multe vise care ţi-au rămas întipărite în minte după mulţi ani. Indiferent dacă a fost un coşmar sau un vis foarte frumos, dacă te-au.


Mergand pe zapada in vis

Visele in care apar peisaje vii, colorate, din natura sunt mai greu de uitat. Specialistii in stiinta viselor, numita onirologie, au demonstrat ca un anumit tip de. Daca suntem abandonati în vis , inconstientului - toate visele despre adancimi,.


ALBA CA ZAPADA : (ca esti tu sau ca stai de vorba AIURI: vezi agonie. cu ea). Dacă apa este înghețată și murdară, atunci un astfel de vis poate înfăptui necazuri și. A te vedea mergând pe gheață înseamnă că îți riști liniștea sufletească și. Apa provenită din zăpadă topită și gheață este considerată cea mai . Este un vis , care împreună cu întâmplările şi visele premonitorii care au urmat.


Mergand pe zapada in vis

Chiar dacă zăpada era foarte mică, drumul era destul de anevoios pentru. ZAPADA : emotii reprimate, nevoia de a gandi obiectiv si rational, fara . Mergând nesigur pe gheata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare