marți, 9 octombrie 2018

Din ce an se depune declaratia 112

Din ce an se depune declaratia 112

Declaraţia unică privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe. După depunerea prin Internet sau la ghişeu a declaraţiei D1, trebuie să îi . De la ianuarie, firmele şi persoanele fizice care au angajaţi nu mai trebuie să stea în fiecare lună la cinci cozi pentru a-şi declara contribuţiile . Care sunt termenele de depunere pentru declarația 1? Declaraţia se depune astfel: - lunar, până la data de inclusiv a lunii următoare . Ordinul pentru depunerea declaratiei 1a fost publicat de curand in Monitorul Oficial. Foarte important de precizat este faptul ca declaratia . Termen limita depunere formular 112. Pentru asigurarea continuității stagiului de cotizare, în declarația 1aferentă perioadei de raportare, va fi completat, în anexa Asigurat, . Ordin pentru aprobarea modelului, conţinutului, modalităţii de depunere şi de gestionare a ,, Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, . Asigurati obligatoriu prin efectul legii prin depunerea declaratiei unice D112. In sistemul public de asigurari sociale sunt asigurate obligatoriu, prin efectul legii:.


Din ce an se depune declaratia 112

Declarația 1privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, . Referitor la depunerea formularului 1– “ Declaraţie privind obligaţiile de. ANAF cu privire la modificarea declaraţiei 1s-au. Link-ul D1acceseaza pagina pe care se face depunerea efectiva a declaratiei prin upload. Formularul se depune prin mijloace electronice de transmitere la . Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. Declaratia 1se depune doar online incepand cu data de 01.


Astfel ca bligaţiile declarative . D1se poate depune pe noua structura . Bonificatii de până la. Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, . Clic aici pentru alte ARTICOLE relevante despre declaratia 1din Arhiva portalcontabilitate. Se completeaza si se depune anual de catre platitorii de . Versiune noua aparuta la 11 care vizeaza firmele de constructii. Pentru moment am facut micile adaptari sa poata lucra si sa poata depune declaratia 1. Instrucţiuni de completare a formularului 1” la. Dupa depunerea declaratiei 1nu uitati sa consultati recipisa pe site-ul ANAF.


Din ce an se depune declaratia 112

Se aprobă modelul şi conţinutul formularului 1Declaraţie privind obligaţiile de. Azi s-au publicat fişierele oficiale pentru Declaraţia 1(versiunea 5). Ca urmare , D1nu se mai poate depune pe vechea structură.


Vom anunţa aici, când va . View Full Version : eroare D112. ANAF informează că depunerea declaraţiilor fiscale se poate face fie online, fie prin intermediul Spaţiului Privat Virtual (SPV), servicii . Incepand cu luna oct. ERORI : F: validari globale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare