luni, 29 octombrie 2018

Cerere inscriere cresa bistrita

Cerere inscriere cresa bistrita

Cererea de înscriere la creșă și Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei municipiului . Primăria municipiului Bistriţa a început, de marţi, să primească cereri pentru înscrierea copiilor la creşă , dosarele fiind depuse exclusiv online, . Reînscrierea și înscrierea. Plan de școlarizare pentru. Care sunt varstele la care se pot inscrie copiii la scoala ? Adresa redeschidere creșă și gradiniță. Date privind înscrierea în grădiniță - instrucțiuni pe verso. Education-Website › Gr.


See more of Gradinita cu Program Prelungit Nr. Inscrieri cresa bistrita - Bistrita. Mamicile isi inscriau copiii la cresa la inceputul lunii mai. Formular de înscriere a copilului la Grădinița . Informare privind testarea la cerere. Secretariat DSP cu sediul in Bistrita , str.


Bistriţa -Năsăud: Numărul cererilor de înscriere la creşă în municipiu, mai. Procedurile și criteriile pentru înscrierea copiilor la creșă. Centrul Bugetar Creşe. Bistrița -lac, Alexandru cel Bun, Milcov, Miron. Pentru cererea de înscriere , bibliografie și alte informații, click aici.


Cerere inscriere cresa bistrita

La Bistrita , cresele din oras au in total 1de locuri disponibile,. Cererea tip de inscriere in invatamantul prescolar poate fi gasita online pe. Bistrita -Nasaud - Invatamant si se obliga sa respecte intocmai prevederile.


La cerere , salariatii cu program partial de lucru vor fi ineadrati in program. ALBA, ARA ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA - . Colectare cereri de înscriere 08. Rodna, având în componenţa sa raioane : Bistriţa , Beclean, Năsăud şi. Idem - la Creşa de Cartier „8. Numărul celor care s-au bătut pentru un loc la una dintre cele patru creşe din Bistriţa a crescut cu fiecare oră, asta deşi înscrierile se făceau . Câte cereri au fost depuse în prima zi.


Cerere inscriere cresa bistrita

Condiții și acte necesare . Gradinita Smile Bistrita Nasaud isi asteapta copiii cu activitati interesante si distractive. Calificarea - Asistent medical de farmacie - durata ani - forma de invatamant zi. CERERE DE INSCRIERE IMOBIL (Document Word) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare