vineri, 5 octombrie 2018

Certificatul energetic al imobilului

Certificatul energetic al imobilului

Daca te afli intr-una din urmatoarele situatii, atunci ai nevoie de un certificat energetic : doresti sa vinzi un apartament, o casa, un imobil sau un spatiu comercial . Ce informatii contine un certificat energetic ? Deseori, certificatul . Ce este certificatul energetic ? Certificatul de performanta energetica este un document care furnizeaza informatii despre consumul de energie al unui imobil. Ce acte sunt necesare pentru emiterea unui certificat energetic? Obligativitatea certificatului energetic a fost introdusă prin Legea.


Certificatul energetic al imobilului

De asemenea, certificatul energetic este necesar şi pentru înscrierea rolului fiscal al clădirii sau pentru închirierea imobilului respectiv. Auditorul energetic calculeaza eficienta energetica a unui imobil , . Pentru cei care detin un imobil , indiferent ca este vorba despre o constructie. In calitate de proprietar al imobilului , va trebui sa ii transmiteti chiriasului o copie a certificatului energetic pentru a cunoaste performanta . Ce care au nevoie de un certificat energetic pentru a vinde sau închiria o locuinţă . Clasa A este specifică imobilelor cu cea mai mare eficienţă energetică , iar clasa G celor cu performanţe scăzute din punct de vedere energetic. Lista de preturi pentru obtinerea unui certificat energetic in Bucuresti pentru locuinte si alte imobile (spatii comerciale sau cu alte destinatii) este urmatoarea:.


Vânzarea unui imobil nu este chiar atât de simplă precum pare la prima vedere. In functie de performanta energetica rezultata, imobilele sunt . Aceasta implică o serie de acte, notari, negocieri și bănci. In alte cazuri, cum este situatia lipsei integrale a certificatului de performanta energetica la inchiriere, proprietarul imobilului este sanctionat prin . Procedura de eliberare certificat energetic pentru imobilele din judetul Constanta ,. Certificat Energetic Bucuresti in 4-ore, incepand de la 1lei. Servicii de audit energetic si. Totdata , performanta energetica a imobilului va fi incadrata intr-una . Eliberare certificat energetic pentru orice tip de imobil.


Certificatul energetic al imobilului

Dacă ești proprietar de imobil , ai nevoie de un certificat energetic. De aici sunt obținute date suplimentare celor extrase din actele imobilului. Pentru ce tipuri de imobile sunt necesare certificatele energetice ? Clasa energetică a unei cladiri sau apartament este o “notă” dată imobilului în . Acestia sunt autorizati de . Certificatul energetic si auditul energetic al imobilului sunt realizate de auditori energetici specializati pentru cladiri. De asemenea, în situațiile în care un imobil se vinde, se închiriază ori este supus unor renovări majore, este obligatoriu să deții un certificat energetic.


Preturile sunt negociabile in functie de suprafata imobilului in tema, livrarea documentului se face in maxim de ore dupa vizita auditorului la imobilul in tema. Spre exemplu, AIA Proiect ofera tuturor clientilor sai care solicita un certificat energetic consultanta detaliata asupra imobilului pe baza .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare