luni, 22 octombrie 2018

Ce inseamna duplex la imprimanta

Vrei imprimanta duplex si nu stii ce model sa alegi? Diferente si beneficii intre diverse modele de imprimante duplex. Afla detalii utile pe itdepot. Imprimare pe ambele feţe ale colii de hârtie.


Ce inseamna duplex la imprimanta

Se poate realiza automat sau manual: - duplex automat: un modul al imprimantei (numit chiar duplex ) preia coala . Avansat, faceţi clic pe pictograma Duplex , apoi selectaţi modul de imprimare Duplex Manual, iar din fila De Bază selectaţi . Folosiţi hârtie de dimensiune A Letter, Legal, sau Folio atunci când folosiţi funcţia de imprimare duplex automată. Asiguraţi-vă că este închis . Duplex înseamnă că imprimanta îți întoarce de una singură foaia și îți. Mai există și duplex manual în care faci tu chestia asta, dar nu-i văd . Ai căutat imprimanta duplex. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Unitatea de duplex automat este montată în spatele imprimantei.


Hârtie albă strălucitoare pentru imprimantă cu jet de . Dacă imprimanta acceptă imprimare duplex și dacă alegeți opțiunea duplex atunci. La unele imprimante desktop, alegând duplex înseamnă că imprimanta. Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba imprimanta multifunctionala potrivita. Daca totusi ti se pare ca e cam plictisitor sa tiparesti monocrom mereu,. Duplex - ul automat te va costa in plus la achizitionarea imprimantei , dar . Alege unul din modelele de imprimante CISS de la CISSmarket și tipărește de.


Pentru la birou e important să ai un multifunctional rapi preferabil cu duplex. Duplex automat - posibilitate printare fata-verso. Alimentatorul automat de documente va perimite sa copiati sau sa scanati documente cu mai multe pagini.


Color (A ISO): Până la . Probabil, de asemenea, doriți să trimiteți prin faxuri, e -mailuri și să. Viteza maxima la imprimare alb-negru (A4): 7. Comanda online multifunctionale, scannere, imprimante 3D! Pentru acasă și birouri mici unde e nevoie de o imprimantă silențioasă.


Ce inseamna duplex la imprimanta

Salveaza ca favorit . Eliberare faxuri în aşteptare Dacă se afişează acest buton, înseamnă că. Se închide unitatea duplex Aşi capacul stâng 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare