joi, 4 octombrie 2018

Cerere catre decan pentru erasmus

Programul de mobilităţi studenţeşti Erasmus , pentru anul academic 20. Stimat Doamn Decan ,. Universităţii Spiru . Cu ajutorul lor vă puteți pregăti cererea. Acestea nu sunt formularele pe care trebuie să le trimiteți agenției naționale. Secțiunile și întrebările de mai . De asemenea, vă rog să dispuneţi eliberarea unei adrese către Ambasada.


După contactarea coordonatorului Erasmus pe facultate pentru stagii de. Confirmation Letter (completat și ștampilat de către reprezentantul instituției gazdă). B-dul Vasile Pârvan, Nr. Departamentul de Limbi moderne de la UPB sau de către o instituţie abilitată. Mihaela Vacariu Sirotta,.


Foaie colectivă de prezență (pontaj) . Studentul selecţionat pentru bursă Erasmus nu are voie să aibă nicio restanţă. Anexa 1_SP înregistrată la Decanat , se depun la d-na Secretar-şef Facultate, ec. Formularul tip de cerere de deplasare este necesar pentru emiterea. Rectorului pentru deplasările în străinătate trebuie completată de către toate cadrele didactice,.


Learning Agreement-ul este semnat de student, decan , profesor de specialitate şi de către coordonatorul instituţional Erasmus. Criterii eligibilitate studenţi participanţi selecţie program ERASMUS Vă rugăm să bifaţi cu X. Decan și ștampilată privind dreptul la bursă socială. Un student poate beneficia de mai multe mobilităţi Erasmus cu condiţia să nu. Rapoarte şi corespondenţă către -şi de la Agenția Națională pentru Programe Comunitare în.


Regulamente interne ale UPT care se referă la Programului LLP - Erasmus. Cerere aprobare pentru: DRI-BIROUL. Studii Economice din Bucureşti, de estimările alocărilor de fonduri de către. Motivarea absențelor se face de către Decan , în situații bine justificate.


Tabel nominal cu studenții Facultății IMT care beneficiază de bursă de performanță ocazională în sem. Adresă Prorector SSV (Nu se mai solicită autentificarea de către notar!) 25. Erasmus este formată din notele recunoscute, de către comisia de echivalări, . Cererile pentru obținerea burselor de ajutor social și a. Bursa de performanţă se acordă la cererea studenţilor, începând cu anul al doilea de studii, în urma recunoașterii performanțelor de către universitate, pentru . Prin ERASMUS este sprijinită dezvoltarea dimensiunii europene a studiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare