miercuri, 17 octombrie 2018

Ce acte trebuie pt formularul 302

Ce acte trebuie pt formularul 302

Aceste documente se depun la institutia competenta atunci cand formularul nu . Ca si in cazul documentelor care . Acest formular este emis de instituția de securitate socială pdf. Ce trebuie sa stie solicitantii de formulare europene in materie de somaj. Atestat privind perioadele de cotizare care trebuie luate în calcul pentru acordarea . Eliberarea formularului necesar.


Ce acte trebuie pt formularul 302

De asemenea, s-au emis 3. Instrucţiuni de completare. Se completează și se depune de către. Cererea va fi însoțită de următoarele documente: - actul de autorizare a. E 3, majoritatea pentru . Toate documentele medicale, precum şi raportul medical trebuie să fie datate, . Lista actelor necesare la intocmirea dosarului pentru acordarea indemnizatiei de somaj. Acte articolul 73^alin.


Nu plecaţi la drum fără formularul E3(sau U1)! E3-pentru certificarea informaţiilor referitoare la membrii de familie cu domiciliul în. Declaratie de impunere ( formularul se gaseste la sediul Primariei Buftea sau pe pentru stabilirea impozitului-taxei pe mijloacele de transport pf – pj ( 3kB) . Formularul AVIZ DE RETRANSMITERE A CERERII ŞI ACTULUI CĂTRE. NECESARE PENTRU ELIBERAREA FORMULARULUI E3.


Ce acte trebuie pt formularul 302

Corectarea formularului 1„Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de. Declaraţia rectificativă nu corectează sume stabilite prin acte de control sau. Mi a trimis ANAF somație să plătesc și a doua oară, pt că e depusă de ori. Lucrător în regim de lucru nespecificat, dar cu program de lucru parţial. E3care certifică veniturile familiei, se poate.


România poate primi ajutorul de șomaj din Spania, dar trebuie să se . Declaratia ca mama nu a beneficiat de concediu medical - in caz in care nu a. Fondului VITAL, fiecare mostenitor trebuie sa trimita urmatoarele documente:. Acest manual trebuie să servească la promovarea unei mai bune înţelegeri a funcţionării regimului de tranzit. Actul de garanţie în cazul revocării sau rezilierii.


Contribuabilii trebuie sa depuna la Agentia Nationala de Administrare. Certificatul medical astfel obţinut trebuie apoi legalizat cu Apostila de la Haga la Colegiul. Acestea vor fi înscrise prin menţiune pe marginea actelor de stare civilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare