miercuri, 24 octombrie 2018

Ce este viza de flotant

Ce este viza de flotant

Viza de flotant se acordă pentru o perioadă care nu poate depăși un an. După expirarea acestui termen, trebuie să reveniţi la Evidenţa . VIZA DE FLOTANT (viza de stabilire a reședinței). Stabilirea reședinței ( flotant ). Pentru înscrierea mențiunii de stabilire a reședinței în actul de identitate, persoana interesată se. IMPORTANT a) Dacă solicitaţi viza într-o locuinţă aparţinând unei alte persoane fizice : Dacă solicitantul nu este titularul spaţiului de locuit . Cei care vor să voteze din alt județ au încă timp să obțină un document de reședință, cunoscut drept “ viza de flotant ”. Procedura în sine e . Notiunea de viză de flotant nu există în legislația specifică, ci aceea de stabilire a reședinței.


Ce este viza de flotant

Dacă locuiești la altă adresă decât cea . Menţiunea privind stabilirea reşedinţei se înscrie la cererea persoanei fizice care locuieşte mai mult de zile la adresa la. Ca să-şi dea copiii la cele mai bune şcoli, sute de părinţi caută disperaţi pe cineva care să-i ia în spaţiu pentru a obţine viza de flotant. Ea impreuna cu fiica ei sunt acum in Bucuresti. Daca da, care sunt pasii . De ce am nevoie de flotant ? Locuiești în București, Timișoara, Cluj, Iași sau într -o comună de lângă, dar nu chiar?


Felicitări, ești printre cei . Depunerea cererilor pentru înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind stabilirea reședinței, se va desfășura exclusiv. M-a rugat cineva sa ajut pe altcineva din provincie care doreste sa dea examenul auto in Buc, luandu=l in spatiu temporar ( viza flotant ). NSCRIEREA ÎN ACTUL DE IDENTITATE A MENŢIUNII PRIVIND. Termen de eliberare - zile.


Ce este viza de flotant

Cererea se depune la SPCLEP a locului de reședință. O aveau in proprietate la data cand si-au facut viza de flotant ? Sta copilul la acea adresa cu unul sau ambii parinti macar luni dupa inscriere? Un deputat vrea să schimbe legea prin care se obţin vizele de flotant , astfel încât să nu mai existe situaţii în care peste o mie de persoane să . ACTELE NECESARE APLICĂRII VIZEI DE REȘEDINȚĂ ( FLOTANT ). Viza de reședință se aplică persoanelor care, din diferite motive, locuiesc în altă parte. Ce este viza de flotant și cum o obțin ? După ce primesc noul buletin trebuie să merg să-mi fac viza de flotant.


Documente necesare pentru înscrierea menţiunii de stabilire a reşedinţei ( flotant ). ACTE NECESARE PENTRU ACORDAREA VIZEI DE RESEDINTA ( FLOTANT ). Categoria: Evidenţa Populaţiei back.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare