miercuri, 21 martie 2018

Echivalare studii preuniversitare

Echivalare studii preuniversitare

Recunoaşterea și echivalarea. CNRED recunoaște actele de studii de nivel preuniversitar obținute în străinătate, prin evaluarea și stabilirea nivelului, . I-XII, elevii trebuie să se adreseze. Procedură privind recunoașterea și echivalarea studiilor făcute în străinătate. MODEL CERERE - echivalare studii.


Echivalare studii preuniversitare

In Romania recunoașterea și echivalarea studiilor preuniversitare și. Procedura privind echivalarea studiilor efectuate in strainatate. Sistemul de informare al. Actele necesare pentru echivalarea perioadelor de studii preuniversitare. Mai multe informații despre actele necesare și procedura de echivalare sunt.


Demersurile pentru recunoaşterea şi echivalarea studiilor , pot fi făcute pe cont. Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş;. Titlu, Autor, Răspunsuri, Citiri, Ultima acţiune.


Echivalare studii preuniversitare

Nu sunt mesaje noi, Fixat, Mesaj fixat: Acte necesare, depunerea actelor, evaluarea . Taxa pentru recunoașterea sau echivalarea studiilor preuniversitare și. Pentru recunoaşterea și echivalarea studiilor preuniversitare , studii . Evaluarea și recunoașterea activităților necesare pentru studierea unei cetățenilor europene, . Taxele de recunoaștere sau echivalare a studiilor preuniversitare și universitare pentru cetățenii Spațiului Economic European și Elveției . Ministerul Educației și Cercetării mai menționează că taxa pentru recunoaşterea sau echivalarea studiilor preuniversitare şi universitare se . Cerere prin care se solicită echivalarea studiilor : ▫ documentul tipizat . Dosarele se verifică numai de cătreinspectorii CNRED la momentul procesării. Răspunsurileprivind echivalarea perioadelor de studii preuniversitare. Echivalări de studii. Verifică metodologia de recunoaştere şi echivalare a studiilor – parţiale sau finalizate ale studenţilor, ale cetăţenilor români care au efectuat studii în străinătate, . Precizări referitoare la echivalarea perioadelor de studii preuniversitare absolvite în străinătate.


Astfel, a fost aprobată eliminarea taxelor de recunoaștere şi echivalare a studiilor preuniversitare și universitare pentru cetățenii români din . Vizarea actelor de studii, a anexelor la actele de studii și a . Va rugam sa aveti in vedere noile modele de cerere pentru echivalarea studiilor absolvite in strainatate: cerere catre ministrul Educatiei . Metodologiei de recunoaştere şi echivalare a actelor de studii de nivel preuniversitar obţinute în străinătate. Foile matricole pe toti anii de studii in ​una​ din urmatoarele:. Cum se echivalează studiile preuniversitare făcute în străinătate.


Echivalare studii preuniversitare

Senatorul Valeriu Todirascu (Noua Republica) a depus la Senat un proiect de lege privind echivalarea studiilor preuniversitare ale copiilor romani efectuate in.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare