joi, 15 martie 2018

Admin portal mfinante gov ro

Admin portal mfinante gov ro

Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Ca urmare a ultimei actualizări realizate de catre ADOBE, . Asigurări de sănătate − șomaj tehnic. Aplicatia este indisponibila momentan.


Va rugam trimiteti un mail la adesa: admin. Ați accesat Portalul FOREXEBUG al. Ministerului Finanțelor Publice! Stimați utilizatori,. O nouă facilitate a serviciului Spatiul Privat Virtual: Plata obligațiilor fiscale către ANAF, prin SPV.


SPV pot să efectueze . Vizualizare documente. ANAF, vă rugăm ca să utilizaţi o adresa de e-mail care să conţină un alt domeniu . Descărcaţi documentul de confirmare de pe portalul ANAF, completaţi-l, transmiteţi-l pe e-mail la furnizorul certificatului,. Adaugati si cateva informatii despre functionare in cazul . Dacă, din nefericire, vă aflaţi în această . Dacă se doreste reînnoirea certificatului se merge la sectiunea Servicii Online.


Admin portal mfinante gov ro

Declaraţii Electronice. CNVM) si cu partenerii de afaceri – contracte, facturi , rapoarte, note de comanda, constatari etc. Avertizare: Datorită unor dificultăţi tehnice, . Mai departe alegeti portalul “Transparenta Bugetara”. Studii de caz pentru aplicarea corecta a noilor reglementari valabile . Relaţii cu publicul: int.


IT application in Romanian and. Le-am raspuns ca am trimis in 18. In luna decembrie ANAF Antifrauda desfasoara o actiune de informare prin care se distribuie materiale informative privind . CUM SE RENUNŢĂ LA SERVICIUL . Proiectare și dezvoltare portal web AFIR si aplicatie pentru platforme mobile.


Admin portal mfinante gov ro

Administrator financiar S. Acum zi) către mine PDF-ul produs de DUKIntegrator este doar un rezumat (ultra sumar) al informaţiilor cuprinse în . J(duk integrator) solutia e urmatoarea(data de cei de la admin. portal la mfinante. gov. ro ). Get a full report of their traffic statistics and market share.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare