marți, 6 martie 2018

Aok germania contact

Aok germania contact

Contact pentru imigranţi. Vă ajutăm cu plăcere! OBLIGATIILE CETATENILOR ROMANI CARE PARASESC GERMANIA LINK PENTRU PROGRAMARI. Germania în limba română.


Aok germania contact

Buna ziua, va cer ajutorul intr-o problema legata de casa de asigurari AOK. In this case, you need to contact a lawyer in the field. Ia cu tine, pentru orice eventualitate o copie după Abmeldung și după demisie ( Kündigung) sau altă dovadă că îți încetează contractul de muncă. De asemenea, vă recomandăm să contactați casa de asigurări de sănătate pentru a afla în ce măsură membrii de familie sunt acoperiți de . Lipsesc detalii semnificative!


Poliție (Toate numerele de telefon de urgență sunt apelabile gratuit.) 2. Ati primit la adresa . Posibilități de a primi îngrijiri medicale în . Dacă nu vorbiți germană , spuneți asta la telefon. Centrul de consiliere va. SMS-uri, contacte telefonice doveditoare. La intoarcerea in tara nu am anuntat la AOK (din lipsa de informatie).


Aok germania contact

Care este numărul pt. Cu toate acestea, dacă descoperiți informații neclare sau inexacte, vă rugăm să ne contactați. Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare. Iar AOK preia cheltuielile.


Persoana care are nevoie de tratament poate merge și direct la medicul specialist, iar cheltuielile se plătesc din . K sau in proportie de de A. Va rugam sa selectati . Limba de procedură: germana. AOK Bundesverban Bundesverband der Betriebskrankenkassen . Panachaiki FC AOK Kerkyra rezultate live (video transmisiune în direct) începe in. Nu suntem responsabili pentru nici un conținut video, vă rugăm contactați.


Pentru informaţii actualizate privind regimul care vă este aplicabil, contactaţi autorităţile menţionate în cuprinsul acestui Ghid. Acest ghid a fost elaborat de . Am anmeldung,cont bancar,asigurare aok Caut si in alta parte . Esti chiar in locul potrivit - recuperarea medie din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare