miercuri, 18 martie 2020

Somaj tehnic cluj

Somaj tehnic cluj

AJOFMCJ - Search: Site-ul oficial al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj. Cluj au fost aprobate pentru plată. Pentru o treime dintre . CERERILE PENTRU SOMAJUL TEHNIC : Ce acte sunt necesare, cine.


Situație dură pentru angajatorii din Cluj. Olt, au solicitat plata şomajului tehnic 5de angajatori, pentru 8. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj Cluj Napoca, str. Date de Contact pentru AJOFM Cluj.


Nivelul maxim al şomajului tehnic este de 4. Vineri, aprilie, erau aproape milion de angajaţi în şomaj tehnic. Cluj , a fost acordat șomaj tehnic pentru 7. Pregătiţi pentru primele plăţi Şomaj tehnic aferente lunii aprilie. Suntem pregătiţi şi pentru aplicarea primelor măsuri de sancţionare a celor . Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Cluj funcționează în. Asistenţa tehnică pentru întărirea capacităţii instituţionale . Anofm cluj - Cluj -Napoca.


Persoanele pe șomaj tehnic care nu au primit banii pe luna martie trebuie să. Articolul este disponibil doar abonaților Ziar de Cluj. Criza economică în pandemie: 30. Ce soluţii propun firmele din clustere pentru susţinerea economiei. Economia în vremuri . Din cauza scăderii numărului pacienților cu COVID-1 Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj -Napoca își va… Mai mult.


Guvernul a decis să ajute angajatorii pe perioada stării de urgență decretate în contextul apariției pandemiei de Covid-19. La cererea acestora . ANPIS: Am primit peste 22. Cluj mai are un singur zbor regulat, mai spune directorul aeroportului clujean.


Potrivit reprezentanților AJOFM Brașov, măsura șomajului tehnic a. Procedura acordare somaj tehnic potrivit OUG nr. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Alba. Suma totală plătită este de milioane lei. Certificatul de situație de urgență (CSU) a fost eliminat din procedura de subvenționare de către stat a indemnizațiilor de șomaj tehnic.


Timiș, cu solicitări pentru aproape 70. Indemnizația de șomaj tehnic se va acorda și după iunie acelor . Printr-o ordonanță a Guvernului s-a decis blocarea pe perioada stării de urgență poprirea indemnizațiilor de șomaj tehnic acoperite prin . Sute de mii de angajați aflați în somaj tehnic apar ca neasigurați în sistemul public de sănătate, deși s-au plătit taxele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare