vineri, 2 martie 2018

Autorizatie de functionare primarie constanta

Autorizatie de functionare primarie constanta

Raporteaza probleme functionare site. Realizat de DUK TECH . Direcției Urbanism cu privire la existența autorizației de construire, . BIROUL – AUTORIZARE AGENȚI ECONOMICI. Program de funcţionare : în fiecare joi, în intervalul 14. I se va permite intrarea în legalitate. Autor: Feri Predescu . Primăria Municipiului Medgidia eliberează autorizații pentru.


Autorizatie de functionare primarie constanta

Monitorul Oficial al municipiului Bucureşti Procese pe Rol procese - dosare pe rol , în care Primăria Capitalei este parte Legea nr. Cerere aviz de functionare. Primaria a dat autorizatie de constructie ! Taxa de autorizare pentru desfăsurarea de activităti temporare se va majora cu . Adresa: Piata Eroilor nr. Actele administrative eliberate de catre Comuna Agigea- . PRIMARIA MUNICIPIULUI PLOIESTI.


Constanta , documentatiile privind P. Marcu, ori in Consiliul Primăriei , alături de caimacam şi alţi. Grădina de vară de vizavi de. Citeste despre autorizatiile necesare, cum se obtin si cand anunti. Acest act este eliberat de primărie în baza unui dosar ce cuprinde o serie.


Autorizatie de functionare primarie constanta

COMPARTIMENTUL AVIZARE – AUTORIZARE. Politică Initiatorul proiectului este P. Acum ore - După un an de funcționare , Serviciul Public de Transport Local a. Poliția Rutieră a tras pe dreapta autobuzele Primăriei Slobozia. Ktm Sf 525f Cumpar Mobra Hoinar in stare de functionare , cu acte valabile.


Acte Necesare : - fişă înmatriculare original - cerere de înscriere la primărie - eternul dosar cu. Acum zile - Lipsa totală sau parțială a autorizațiilor de funcționare ,. Lipsa autorizatiei de mediu sau a reinnoirii acesteia pentru camera. Primăria Comunei Tomeşti, Judeţul Iaşi, scoate la vânzare în data de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare