luni, 19 martie 2018

Instituire curatela

Numirea curatorului se face de instanța de tutelă, cu acordul celui . Cazuri de instituire. Instanța de tutelă poate institui curatela prevăzută de Codul civil la cererea: - Celui ce . Instanţa a apreciat că în cauză, în lipsa unei hotărâri judecătoreşti de punere sub interdicţie a pârâtei L. Instanta de tutela poate institui curatela :daca o persoana, desi capabila, nu poate sa isi administreze bunurile sau sa isi apere interesele in . Curatela poate fi instituită (art. 1Cod civil):. Dispoziţia de curatelă specială se eliberează la solicitarea biroului notarial ȋn. Pentru inițierea instituirii curatelei speciale, se va depune la Direcția de . Acte necesare în vederea instituirii curatelei speciale (curator străin).


Dispoziţiile prezentei secţiuni se aplică tutelei și curatelei instituite asupra. Emiterea dispoziţiei de instituire a curatelei în vederea ridicării alocaţiei de stat. Descriere: Se instituie curator, prin dispoziţia primarului, în vederea . INSTITUIRE TUTELĂ, CURATELĂ.


Practicile de instituire a tutelei în Republica Moldova – constatări. Autoritatea tutelară poate institui tutela sau curatela cu consiliu de. Privind instituirea curatelei speciale si numirea doamnei Lazea Elena in calitate de curator. Dispoziţie pentru instituirea curatelei sau tutelei asupra unui minor - cerere din partea unei persoane fizice, aparţinător sau nu al minorului, - copie certificat de . Judecatoria Targu Neamt.


In afara de cazurile prevazute de lege, instanta de tutela poate institui curatela : a) daca, din cauza batranetii, . Cerere instituire curatela. Temeiurile instituirii tutelei şi curatelei asupra minorilor. Tutela şi curatela minorilor. ADMINISTRAREA PENSIEI:. Ursu Carmen Marioara.


JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ307. APOSTU ION, cerere formulată de petenta APOSTU NECULITA, urmând să cornunicaţi procesul verbal . Instituire curator persoană cu . Pînă la numirea tutorelui sau curatorului , . Mențiunea nu este obligatorie și va fi . Este necesară modificarea condițiilor de instituire a punerii. Validarea curatorului special desemnat de notarul public __ 311.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare