marți, 27 martie 2018

Cerere catre director pentru transfer

ACTE NECESARE PENTRU ÎNTOCMIREA DOSARULUI DE ALOCAȚIE DE. CERERE TIP, va fi completată de elev cu autorizarea reprezentantului legal. In acest sens, elevii trebuie sa depuna cerere insotita de copie dupa. Anexă pentru copil la cererea de alocaţie pentru copii, PDF (MB).


Elevii care pot beneficia de burse de merit şi depun cerere pentru bursă.

Orașul Drăgănești-Olt. Cerere pentru acordarea. Vrancea, care au împlinit ani, primesc alocație. Model de adeverință elev. Pentru soluționarea cererii privind alocația pentru susținerea familiei,.


Prin urmare, cererile , declarațiile și documentele doveditoare pentru. Elevii de peste ani vor putea încasa de luna viitoare alocaţii de stat.

Acest capitol al cererii se completează de către solicitant. Situaţia profesională? Beneficiază de alocaţie de stat pentru copii şi copiii cetăţenilor străini, precum şi.


Alocația pentru Susținerea Familiei. Alte acte necesare întocmirii dosarului de alocație dublă. Casa de Asigurări Sociale din Republica. Alocaţia pentru susţinerea familiei ca formă de sprijin pentru familiile cu venituri reduse. Acte necesare pentru obținerea alocației de stat:.


Aici sunt prezentate legile in vigoare si necesitatile legate de alocatii. Conform regulamentului unității, un elev beneficiază strict de cereri de învoire și 3. PRIN ADEVERINŢĂ MEDICALĂ eliberată numai de medicul de familie sau. Pentru a beneficia de alocaţia de stat, toţi elevii care împlinesc ani vor . CERERE REACTUALIZARE ACTE DOSAR ALOCATIE DE SUSTINERE A FAMILIEI.


Procedurii privind Eliberarea adeverintei pentru solicitare sumelor rămase . Pentru stabilirea dreptului la alocatia de stat pentru copii sunt necesare urmatoarele acte:.

CERERI pentru acordarea ajutorului intocmite de beneficiari. Adeverinta de elev pentru copiii scolarizati. CERERE TIP ACORDARE ALOCATIE pentru COPIL NOU- NASCUT.


ADEVERINTA DE LA SCOALA PENTRU COPIII CARE FRECVENTEAZA CURSURILE. Cantina Municipala Arad din care să. COPILULUI ÎNTOCMIT DE UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT-pentru elevi -COPIE XEROX.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare