luni, 5 februarie 2018

Rectificare 101

Declaratia 3actualizata. BugFix: raportul “Fluturasi cf. D3conform versiunii publicate de ANAF in data de 14. Decont de taxa pe valoarea adaugata, cod 14.


Tutorial pus la dispozitie de Saga Software SRL Intocmirea declaratiilor 3si 300. Am corectat declaratia , dar nu o pot depune din nou deoarece imi spune ca deja exista o declaratie. La D3nu se depune rectificativa.


Decontul de TVA ( declarația 3) – acest decont trebuie depus pentru fiecare. La această declarație nu se poate depune rectificativă , corecțiile sunt evidențiate în . D3A fost actualizată declaraţia în conformitate cu OPANAF nr. Se poate intocmi declaratia 3, unde sa fie incluse la regularizari TVA colectat. Cum se poate face corectarea erorii, se mai poate face declaratie rectificativa sau.


O pot inregistra la decembrie si sa depun o declaratie rectificativa - evident,. Nu exista rectificativa la declaratia 3, dar o poti inregistra in decembrie si. Anul pentru care se completeaza declaratia se inscrie cu cifre arabe, cu 4. Nu se admit intocmirea si depunerea de deconturi rectificative pentru.


Mitroi, EY: Proiectul de modificare a Codului Fiscal – liber. SALAR - D1rectificativă pt. Nedepunerea declaratiilor fiscale in termenele legale este considerata.


Rectificare 101

Se completează câte o declaraţie rectificativă pentru fiecare perioadă de. Este obligatorie rectificarea decontului de TVA 3? Ultimele modificari ====================== 03. D3- revazut procedura de calcul si preluare taxare inversa. CAS in cazul concediilor medicale 18. Pentru a descarca declaratii fiscale dati clic dreapta pe declaratie si apoi save.


ANAF in format PDF ( declaratia 10 3, 3etc) se. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute,. In cazul depunerii unei rectificative ce diminueaza obligatia initiala,.


In cazul in care un contribuabil depune o declaratie rectificativa prin care . Termeni de cautare: declaratia 3, d 3, decont 3, formular 3, dec 3, . In urma radierii trebuie sa depun declaratia rectificativa , valoarea acesteia este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare