miercuri, 14 februarie 2018

Adobe reader 11 anaf

Adobe reader 11 anaf

Acrobat Reader incepând cu versiunea 8. Windows XP, Windows Vista, Windows Windows Windows 1 16. Mai multe rezultate de la forum. Program pentru download declaratii fiscale . View, edit, sign, and annotate PDF documents by. Dacă nu doriți niciun produs McAfee, debifați cele două oferte opționale și faceți clic pe DOWNLOAD ACROBAT READER. Completarea documentului de confirmare pentru ANAF.


Adobe reader 11 anaf

Din meniul paginii selectati sectiunea „SERVICII ONLINE” si . Adobe Reader în această ultima versiune permite reproducerea de fi. NU aveti instalat in calculatorul dvs o versiune de Adobe reader compatibila. Caut si eu adobe reader XI pentru windows home ca sa pot trimite confirmarea. Declaraţie rectificativă. Decont special de taxă pe valoarea adăugată.


I SE DESCHIDE CU ADOBE READER , SE SALVEAZĂ PE CALCULATOR CU NUMELE ȘI PRENUMELE. Pentru remedierea situaţiei procedaţi în felul următor:. Cum renunt la spatiul virtual pentru o societate cu care inchei colaborarea? Cum se pot depune declaratiile.


Adobe reader 11 anaf

SPV pot să efectueze plata cu cardul a impozitelor, taxelor și contribuțiilor colectate de ANAF. ANAF se poate face înregistrarea. Explicația Fiscului: păi nu . Both versions work well.


If you sometimes have problems with web connections . DigiSign Client smart card reader software With Fujitsu mPollux DigiSign. Digital signatures with Adobe Adobe can facilitate a variety of electronic signature processes. Accesati meniul EDIT ⇨ .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare