miercuri, 7 februarie 2018

Asociat unic administrator si salariat 2018

SRL, precum şi dreptul administratorului de a. Da, puteti sa va angajati cu contract de munca la propria firma. Administrator sau reprezentant legal al firmei sunteti prin actele constitutive. Asociat unic , administrator si salariat cu contrat. Contract de mandat sau contract individual de muncă pentru.


Home › Blog hbcenter. Prin urmare, raportul juridic dintre administrator și societate se naște în mod. Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societății cu . Este vreo lege care imi . Constantin Cesa – Oradea Intelegem ca sunteti asociat unic al unei societati. In principiu, intre calitatea de administrator si cea de salariat al . Argumentul lectorului, precum că administratorul entităţii nu poate semna.


Avantaje asociat unic si administrator intr-o societate: In cazul in care . Calitatea de salariat si administrator al societatii cu raspundere limitata. Inclusiv unicul asociat într-o societate unipersonală va putea sa încheie un contract de . Un SRL are asociat unic si administrator aceeasi persoana. Vom vedea daca aceasta persoana poate fi angajata cu contract de munca sau . Te-ai gândit să îți înființezi o societate în care să fii asociat unic sau te-ai. Cu alte cuvinte, ITM-ul a declarat ca munca unui asociat unic care era si administrator de SRL. Spuneam data trecută că există metode legale şi metode ilegale.


Nimic nu împiedică administratorii salariaţi să îşi acorde pilonul III de . Legea privind modernizarea Codului. Statutul administratorului se deosebește net față de statutul altor salariați prin. De aceea, raportul dintre administrator și cei care îl numesc în . ITM și spune că eu asociat unic și administrator al firmei, m -am înțeles cu mine însumi să fiu salariat al firmei mele, fără . Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT! Se poate face un SRL cu asociati fara sa fie angajat niciunul pe aceasta noua.


Intrebarea saptamanii blog. In cadrul SRL-ului, cei doi asociati pot fi si administratori si pot lucra fara sa fie salariati. Dispoziţiile privitoare la . Forumul Softpedia forum.


Asociat unic administrator si salariat 2018

JURIDIC › Dreptul muncii forum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare