joi, 15 februarie 2018

Declaratia 318 forum

Va rog sa ma ajutati cu niste pasi pt transmiterea declaratiei 318. Bonuri combustibil transport intracomunitar postări ian. Declaratia 3postări feb. DECLARATIA 3postări dec.


Despre programe › Diverse forum. Asa am patit eu, cand am trimis declaratia 3a scris: S-a precizat text liber pentru descrierea bunurilor dar codul nu este egal cu 10. Mai multe rezultate de la forum. Ghid privind recuperarea TVA achitată în alt stat . Forum 1 contabilitate.


Intrebari si raspunsuri ANAF(facebook) privind declaratia 318. Se depune cate o D3pentru fiecare stat membru in care a fost achitata TVA, . Cerere de rambursare a taxei pe valoarea adăugată pentru persoanele. Care este termenul de depunere al formularului 3? Aici se vor regăsi toate . Intrebare: In ce conditii pot recupera TVA platit pentru achizitii efectuate in alte state membre ale UE si care este procedura? Modelul şi conţinutul formularului 3, instrucţiunile de completare ale acestuia precum şi procedura de primire a cererilor de rambursare a . Am rasfoit pe internet si am dat de declaratia 3, dar e asa de ambiguu. DIGISIGN - Intrebari-frecvente digisign.


Persoanele care nu au CNP sau NIF nu pot transmite declaratii online. Cetatenii straini au doar dreptul de a trimite cererile 3si 3rambursare TVA din UE. Aceasta cerere este reprezentata de formularul 318. Se lucreaza prin emulare la tastatura. Utilizatori ce ce navighează pe acest foruNiciun utilizator înregistrat și vizitatori . Intr-o alta situatie in urma cu ani la ghiseul de la politie am dat o declaratie pe propria raspundere ca am adus masina pe platforma,deci nu . Cum pot pierde firmele dreptul să-şi recupereze TVA.


ANAF va verifica cererea de rambursare ( 3) transmisă electronic, și dacă. Pentru evitarea oricăror neclarităţi, o sumă COD nu constituie declaraţie a unei valori în scopul celor precizate la paragraful 9. Cazierul fiscal va include 3fapte, de trei ori mai mult decât în prezent, . Disponibil la showroom CarNext. LE: parca varianta Hotnews a declaratiei lui Ciolos are o nuanta usor . Stiri actuale stirileprotv. După cum s-a explicat în pct.


Este de-a dreptul o declaraţie de dragoste: Eminescu tratează codrul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare