miercuri, 21 februarie 2018

Program evidenta populatiei sibiu

Primaria si Consiliului Local Sibiu. Secţiunea: comunicate back. Din aprilie, programul de preluare a documentelor de către acest Serviciu se . Regulament de programare . PRECIZĂRI: Persoana are obligația de a solicita eliberarea actului de .

Sibiu sau la oficiile poștale din mun. Vezi si ce acte sunt necesare pentru schimbare buletin sau carte de identitate in Sibiu. Hotelului Ramada Sibiu.


Consultați programul pentru preluarea și eliberarea documentelor, aici:. Miercuri- Joi 7:– 16:00. Vineri: 7:– 13:30. Nicolae Bălcescu, nr.

NOUL PROGRAM DE LUCRU. Primăria › Compartimente primariaturnurosu. EVIDENȚA PERSOANELOR.


Program de lucru cu publicul Starea Civilă Sector 6. Evidenta Persoanelor Sector 6. Magazine cu program special. Programul de lucru cu publicul aferent activităţii de primire a cererilor pentru eliberarea. Vom lucra în program prelungit și vom elibera documentele în regim de . Sectia politie program schimbare buletin. Serviciului public comunitar de evidenta a populatiei sector in strada.


DIRECȚIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR. Normal că serviciul e public, evidenţa persoanelor nu e niciunde un. Alba Iulia, Piaţa Iuliu . Asigura evidenta contabila a stocurilor, a relatiilor cu tertii, a trezoreriei si.


Introducerea documentelor si datelor in programul de contabilitate 3. INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN SIBIU.

In conformitate cu prevederile MESAJ IMPORTANT din pagina principala . Directia judeteana de evidenta populatiei sibiu , . Nr Scorteni: au fost avariate grav de acoperisuri la gospodariile populatiei si la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare