marți, 20 februarie 2018

Confirmare certsign

Confirmare certsign

Descarcă-l și, după ce îl semnezi electronic cu certificatul digital de la . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . Semnarea documentului de confirmare în vederea depunerii declaraţiilor fiscale la ANAF. Dacă aţi achiziţionat KIT-ul de semnătură electronică pentru . Aplicația confirmare. Documentul de confirmare descărcat de pe confirmare.


Confirmare certsign

Nu trebuie decât să îl deschideți cu . Selectaţi documentul de confirmare : ? LISTA DE TERMENI ŞI CONDIŢII 1. Cum descarci, cum semnezi electronic documentul de confirmare si cum ti-l. Vezi aici ghidul video de completare și semnare a documentului de confirmare. Vă rog să confirmaţi că la eliberarea certificatului digital cu care este semnată această cerere au fost utilizate următoarele date personale: PROIECT.


SIGN › posts › află-cum-se-s. Completam confirmare. Dupa primirea confirmarii intram pe anaf. Descarcati (salvati) in calculator documentul de confirmare de la urmatoarea.


Confirmare certsign

Token in calculator si deschideti documentul de confirmare salvat in. Descărcaţi documentul de confirmare a certificatului digital calificat de pe. Ați folosit aplicația confirmare. Cât timp v-a luat să transmiteți documentul de confirmare? Descarcati documentul de confirmare , pe care il completati, apoi aplicati semnatura dvs.


Daca esti utilizator CertSign atunci nu este nevoie sa-l descarci, ci descari online cel confirmat. Așteptați mesajul de confirmare a prietenului. Confirmarea înregistrării în maxim de minute de la înregistrare – validarea link -ului primit prin e-.


Confirmare certsign

DOCUMENT CONFIRMARE ANAF la reinoire semnatura electronica. European, de la CertSign , DigiSign sau CertDigital. Ai nevoie de ajutor sau vrei să înveți cum se folosește unul din produsele noastre? Autoritatea de certificare va verifica datele din documentul dvs.


Inregistrarea documentului de confirmare avizat pe portalul ANAF in . Semnatura electronica de la Certsign si DigiSign - preturi achizitie certificat. Nu poate fi semnat documentul de confirmare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare