luni, 6 noiembrie 2017

Model de cerere pentru studenti

Model de cerere pentru studenti

Litere, specializarea. Pentru studenţii care au de susţinut examinări pe platforma MOODLE! Verificaţi, măcar cu două zile lucrătoare înaintea probei de examinare, dacă vă puteţi . Contact Secretariat studenti : Sala B1Tel.


Găsiţi mai jos câteva modele pentru diverse cereri (fişiere pdf): - model cerere eliberare adeverinţă absolvire studii fără examen de licenţă . Facultatea: Programul de studii: Subsemnatul(a):. Anexa -declaratie a studentilor reclasificati pe locurile de la buget. Tweet about this on Twitter. Contract studii studenţi străini.


Vă rog sa-mi eliberati un duplicat al . II (colocvii și examene), și cererile pentru măriri de notă (pentru studenții integraliști) se depun on line pe. Model cerere studenti. Mobilitatea studenților și a personalului din învățământul superior în țările care . Menționăm că nu s-au acordat burse studenților care au obținut credite si studenților. Rapoarte privind evaluarea cadrelor didactice de către studenți.


Documentele depuse in original la dosarul de admitere, pot fi ridicate pentru maxim ore in baza unei cereri ( modelul de mai sus) si a cartii de identitate numai . C, TI, EA, RST, AIA și IEC. Proces verbal susținere proiect științific. Declaratie pe proprie. Convenție - cadru privind efectuarea stagiului de . Biroul Reprezentantului de Campus sau . MODEL – cerere a II-a specializare-medic specialist sau primar in specialitate.


Află ultimele noutăţi despre studiile tale! Bursa de performanţă se acordă la cererea studenţilor , începând cu anul al doilea de studii, în urma recunoașterii performanțelor de către universitate, pentru . Studenţi - doctoranzi. Acesta este un model de cerere pentru sprijinul studenţilor , se pune la dispoziţia . CERERE PENTRU MOTIVAREA ABSENŢELOR.


Model de cerere pentru studenti

Programul „EURO 200” – ajutor financiar pentru studenți în vederea. Cerere alocatie de stat pentru tinerii care au implinit varsta de ani. Adeverinta pentru beneficiarii care au stagiu din perioada in care au fost elevi sau studenti.


Puteti descarca, tipari si apoi completa aceasta cerere acasa si o puteti prezenta la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare