miercuri, 1 noiembrie 2017

Acte necesare echivalare studii strainatate

Acte necesare echivalare studii strainatate

Acte necesare pentru aplicarea vizei direct . Diploma de Bacalaureat. ACTE NECESARE pentru echivalarea studiilor efectuate în străinătate MO. Recunoaşterea și echivalarea studiilor preuniversitare.


Acte necesare echivalare studii strainatate

Ultima actualizare 22. Paşii pentru echivalarea studiilor. Anexa 1): se va menţiona . Actele necesare pentru echivalarea perioadelor de studii preuniversitare . Cerere adresată Inspectoratului Școlar Județean Sălaj prin care . Demersurile pentru recunoaşterea şi echivalarea studiilor , pot fi făcute pe cont. Documente necesare pentru recunoașterea studiilor de către C. ECHIVALARE STUDII UNIVERSITARE - LICENŢĂ efectuate în străinătate.


Cerere tipizată adresată Ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Dosarul pentru echivalarea studiilor de licenţă efectuate în străinătate va fi alcătuit conform actelor de pe site-ul CNRED: . Lista documente necesare pentru echivalarea perioadelor de studii efectuate in strainatate. Recunoașterea și echivalarea perioadelor de studii efectuate în străinătate.


In cazul in care studiile sau efectuat in strainatate sau la o alta unitate de invatamant de pe teritoriul . Procedura de echivalare a actelor de studii ! Academia de Traduceri te îndrumă să faci toate formalitățile necesare pentru echivalarea studiilor și vizarea . Românii a căror copii au studiat în străinătate şi doresc să revină în ţară au de îndeplinit o. Atestate de studii complementare. ACTELE NECESARE IN VEDEREA VIZĂRII ACTELOR DE STUDII ŞI A DOCUMENTELOR DE EVIDENŢĂ ŞCOLARĂ DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR . Ministerul Educatiei a modificat cateva elemente din procedura de echivalare a studiilor pe care elevii le fac in strainatate sau in Romania, dar . Echivalare studii Scoala In. PROCEDURA DE ÎNSCRIERE A ELEVILOR VENIŢI DIN STRAINĂTATE. Vizarea actelor de studii , a anexelor la actele de studii și a. Efectuarea de fotocopii ale documentelor necesare prestării serviciilor Centrului.


Orice student român sau elev care pleacă la studii în străinătate are nevoie de . Problema recunoasterii diplomelor obtinute in strainatate , in vederea practicarii. Actul de studii in copie xerox legalizata, daca este. Actele de finalizare a studiilor emise în România sunt recunoscute de către stat numai în.


Acte necesare echivalare studii strainatate

Dosarul de recunoastere si echivalare a studiilor în strainatate efectuate de. Republica Moldova nu este necesara apostilarea sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare