vineri, 10 noiembrie 2017

Isalon cap manechin

Isalon cap manechin

Printre produsele noastre de calitate pe care le . Alege din oferta eMAG. Ai căutat cap manechin cu par. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Grosimea si factura firului de par imita. Preturi si oferta de produse din gama cap de manechin din toate magazinele online din Romania. Cap Manechin Coafura - Par Blond Natural 70cm.


Isalon cap manechin

Site-ul Isalon le aduce mai aproape de voi, la doar un click distanta. Esti in cautarea de produse cosmetice sau pentru epilare, unghii false sau chiar aparatura si . Mama si copilul Alte produse copii. Salveaza ca favorit . Tot mai greu este sa gasim pe internet un cap de practica coafor sa fie calitativ si intradevar sa aiba par . Este un cap de manechin din fibra de calitate moale ce reda in profunzime parul natural. Poate fi spalta si uscat cu feonul la temperaturi mici. Produsul este exact . Cap practica manechin , oferte si promotii la Amelly Cosmetics, calitate garantata la preturi accesibile.


Culoarea parului: Saten deschis. Cele mai bune prețuri. Dimensiune: cm; Material: 1 polistiren.


Isalon cap manechin

Cap manechin pentru practica frizerie coafor 1 par natural - negru conceput special pentru practica in academie si pentru practie in saloane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare