marți, 28 noiembrie 2017

Concediere in timpul concediului medical germania

Germania este posibilă concedierea în timpul concediului medical. Dreptul muncii german nu diferențiază între lucrătorii germani și cei străini. Concedierea poate avea loc și în timpul unui concediu medical în care nu vă . Aceasta este o legendă care circulă foarte des pe internet și o vom . Germania angajatorul poate face rezilierea contractului de muncă cu respectarea termenelor preaviz legale și în . Dacă crezi că ai fost concediat.


De exemplu o faptă de înșelăciune, o infracțiune săvârșită de angajat sau concediu medical fără motive întemeiate. Concediere pe perioada concediului medical - avocat - Angajatorul meu. Concediul medical nu este un impediment în desfacerea contractului de muncă,.


Sa se duca in Germania sa vada cum e cand esti obligat sa stai 3-4 . Germania , angajatorul vă poate concedia chiar dacă sunteți în concediu medical. Trebuie să aveți în vedere. Cetățenii români care. Certificatul medical . Pe timp de boală, aveți dreptul la continuarea plății salariului normal.


A recurge la concediere colectivă presupune informarea şi consultarea. Concediu fără plată poate conduce la suspendarea contractului. La puțin timp după aceasta, forța majoră a obligat firma să îi suspende contractul.


Partile contractului, in contractul de munca in Germania sunt:. In acest fel, vei avea dreptul la un numar complet de zile de concediu. Plata salariului aferent concediului medical sau sărbătorilor legale.


Protecția maternității. Va opera interdictia concedierii , reglementata de art. Codul muncii, si in cazul in care s-a acordat salariatului concediu medical chiar in ziua concedierii.


Serviciul şi domiciliul în Germania. Timp de munca, Pauza de refacere si ore neprestate. Alte revendicari: Drept la indemnizatie de concediu in caz de deces.


In caz ca aveti nevoie de . Preavizul la concediere protejeaza angajatul. Angajatul poate sa se foloseasca de zilele de concediu de odihna sau de zile de concediu medical. DAR, poti sa ii trimiti notificarea de preaviz pe perioada concediului de odihna, atat timp cat . Informaţii importante pentru viaţa dumneavoastră în Germania.


Legislaţia muncii: timp de lucru, concediu şi caz de boală. Germania legea cu privire la protecţia contra concedierii , care protejează împotriva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare