marți, 21 noiembrie 2017

Acte necesare la nastere

Acte necesare la maternitate. Categoria: Starea Civilă back. Cum înregistrez actul de naștere al copilului? Daca nu, pregateste-ti . Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea naşterii ? Acest termen este valabil pentru copilul născut viu şi aflat în viaţă.


Acte necesare la nastere

Termenul de declarare și înregistrare a nașterii copilului este de: a) de zile de la. In functie de situatia starii civile a parintilor, actele necesare inregistrarii copilului si eliberarii certificatului de nastere difera de la caz la caz, dupa cum urmeaza: 1. Veți avea de depus acte în timpul sarcinii, și chiar și după naștere. Ce obligații are o gravidă înaintea nașterii și după naștere ? Accesați Actele necesare pentru declararea copilului. Declararea naşterii unui copil în vederea întocmirii actului de naştere se face la autoritatea administraţiei publice locale în a cărei rază . Actul de identitate al mamei și al declarantului, dacă nașterea nu e declarată de mamă. PENTRU COPIII ÎNREGISTRAȚI DIN CĂSĂTORIE.


CERTIFICAT MEDICAL CONSTATATOR AL NAȘTERII. Eliberarea certificatului de naștere se face în termen de – zile de la data depunerii actelor. Serviciile de stare civilă vor întocmi actul de naștere al copilului cu numele de familie. Preluarea cererii, a documentelor necesare și a imaginii persoanei care . Tatal copilului poate sa isi vada nou -nascutul, imediat dupa nastere (indiferent de ora nasterii ), la salonul de . Certificatul de naştere , actul de identitate al mamei şi actul de identitate al. ACTELE DE IDENTITATE (BI, CI, CIP) VALABILE ALE PĂRINŢILOR ORIGINALE.


Registrele de acte de naștere românești. Condiţii de acordare a indemnizaţiei unice la naşterea copilului. Indemnizaţia unică la.


Actul de naştere reprezintă actul de stare civilă întocmit pe un formular tipizat, de model unic pe întreg. Documente necesare pentru prestarea serviciului. De ce acte avem nevoie pentru a obţine certificatul de naştere al copilului? Unde trebuie să mergem şi în cât timp de la venirea lui pe lume?


De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate Actele de stare civilă ale cetăţenilor români, întocmite la autorităţile străine, . Pentru inregistrarea nasterii se vor depune urmatoarele acte. Iasi se vor prezenta la CAS Iasi cu actul de identitate ( certificat de nastere , carte de identitate ) pentru . Lista actelor necesare pentru înregistrarea nașterii , în funcție de statutul civil al părinților, poate fi consultată AICI! Solicitantul nu are datorii neeșalonate față de bugetul local.


CE ACTE SUNT NECESARE ? Complexului de Servicii . DOCUMENTE NECESARE , OBSERVAȚII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare