joi, 16 noiembrie 2017

Infiintare firma

Infiintare firma

Acceseaza platforma noastra unica . In aceasta pagina veti gasi actele necesare unui intreprinzator pentru infiintarea unei firme. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa-i contactati pe . Cum poti infiinta firma pe care ti-ai dorit-o? Simplu, noi suntem aici pentru a te ajuta de la început. Află și tu care sunt pașii pentru infiintare SRL.


Infiintare firma

O dată cu creşterea firmei ne gândim tot mai mult la infiintarea unui SRL. SRL-ul este de asemenea şi cel mai ieftin mod de a-ţi deschide o firmă , întrucât capitalul social necesar pentru înfiinţare este de doar 2de lei . Consultanta este GRATUITA. Infiintare firma Bucuresti in 2-zile, pret de la 2de lei. Oficiul National al Registrului Comertului.


In doar minute intocmim dosarul necesar pentru depunerea la ONRC. Iti explicam toti pasii ! Firmă (SRL SRL-D PFA II) online, simplu, rapid și corect. Fă-ți firma în minute. Primești pe loc dosarul de înființare firmă.


In cadrul acestui tip de societate asociatii nu sunt comercianti si raspund de eventualele datorii ale societatii numai in limita aporturilor. PFA-ul este forma juridica cea mai convenabila pentru o persoana care lucreaza pe cont propriu. PFA este usor de gestionat, are costuri de . Ghid înființare SRL cu administrator și asociat unic. Alege cea mai simplă metodă de înființare firmă - în pași digitali, fără.


Aplică pentru înființare firmă online, în pași, fără deplasări la ghișeu, la o . Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de infiintarea firmei tale, online 1, fara batai de cap. Servicii infiintare firma. Tarife infiintari firme: click aici! Bucharest, Romania - Rated 4. Rapizi si profesionisti. Centrul de afaceri COOB iti ofera consultanta gratuita despre ce pasi trebuie sa urmezi daca doresti sa iti depui singur dosarul de infiintare firma la ONRC, fara . Cadrul legal ce sustine infiintarea unei firme , plus Legea nr.


Dupa infiintarea firmei , nu este obligatoriu sa aiba angajati. Aceasta este o optiune, nu o obligatie. In ceea ce priveste tinerea contabilitatii, la SRL . Iata care sunt etapele, documentele si taxele pentru a infiinta o firma SRL:.


Afla pretul pentru infiintare, modificare societati comerciale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare