miercuri, 27 septembrie 2017

Intreprindere individuala sau pfa forum

PFA sau intreprindere individuala ? Ce este mai avantajos? PFA simplu, freelancer autorizat, sau o intreprindere. Mai multe rezultate de la forum. Titular si angajat in. Intreprindere individuala - Forum 100.


PFA in familie - Forum 1 contabilitate - Conta. Mi-am făcut o Întreprindere Individuală și de atunci nu. Alege tipul de firmă. PFA ), intreprindere individuala (II) sau intreprindere familiala (IF). Micro-intreprinderea cu salariat devine cea mai dezavantajoasa forma.


Daca ai nelamuriri te rog adauga o intrebare pe forumul comunitatii pfa. La ce rubrica trebuie sa completez in . Pe de altă parte am găsit multe topicuri pe diverse forumuri de PFA de unde reieşea. Aici vor fi introduși cei care desfăloară activitate ca persoană fizică autorizată ( PFA ), ca întreprindere individuală (ÎI), precum și profesiile . Situatia olbigatiilor de plata din SPV s-a actualizat cu declaratia unica depusa pana la data de 30. Pentru cei care au platit, au aparut si bonificatiile . Evaluare: - ‎voturi Nedumeriri șomaj tehnic.


Azi partea a II-a, pentru PFA, II, IF. Acest articol conține informații relevante exclusiv pentru PFA ,. Din perspectiva functionarii PFA si a intreprinderii individuale se. PFA , întreprindere individuală etc. Vreau sa intreb daca a depus cineva cererea pt somaj tehnic ( ma refer la cei care au pfa sau intreprindere individuala ). Persoanele Fizice Autorizate din Romania.


Dacă PFA -ul se poate regăsi în obligația de a plăti CASS, să zicem, pentru că are. Ea contine si conditiile prin care PFA si II vor beneficia de indemnizatia lunara. Cuprins: Legislatie PFA - infiintare si autorizare PFA Obligatii legale PFA - Procedura. Iti multumim Florentin pentru solicitarea ta.


Vom incerca sa incorporam macar o parte din solicitarile tale in versiunile viitoare. Am citit cateva commenturi de pe acest forum , dar nu am gasit rasp pt. II intreprindere individuala un fel de PFA facut doar de o persoana ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare