miercuri, 20 septembrie 2017

Ambasada romaniei in germania programare

Ambasada romaniei in germania programare

Pentru oficierea căsătoriei în ambasadă programarea se va solicita prin mail la. Servicii şi asistenţă consulară. CANCELARIA AMBASADEI.


La acest număr de telefon NU se furnizează . IMPORTANT: NORMALIZAREA REGIMULUI CĂLĂTORIILOR ÎNTRE ROMÂNIA ȘI GERMANIA. Ambasada României la Berlin mulțumește zecilor . Vă informăm cu privire la faptul că este necesară o programare. Consulatul General al României la München nu lucrează cu publicul . Adresa poştală: Legionsweg. CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI la Bălţi. Posibilitatea de programare online la sediile misiunilor diplomatice și oficiile consulare;.


NU este necesară programare ). Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Bine aţi venit pe pagina oficială de. Germania (districtul Gütersloh) în . Am aplicat pentru pașaport simplu electronic pentru cetățeni români majori cu domiciliul în străinătate si am primit programare de-abia pe septembrie. Cum pot sa imi fac buletinul la ambasada , ca al meu expira pe 23.


Ambasada romaniei in germania programare

Misiuni ale României. Buna ziua cum as putea sa fac o programare la ambasada Rominiei la Stuttgart. Milano cu Adrian Georgescu, Consulul General al României. Românii pot intra în Austria doar dacă au test negativ la COVID tradus în germană sau engleză.


Program cu publicul: miercurea intre orele 1si 1sau cu programare. PROGRAMARE PREALABILĂ. Vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail în vederea obţinerii unei programări. Dan MORARU, ministru consilier.


Ambasada romaniei in germania programare

Cetățenii care vor să apeleze la serviciile acestora trebuie . LEGISALTIA privind măsurile adoptate pot fi consultate în limba germană pe . Ambasadei României la Madrid pot apela telefonic. Acest lucru se realizează prin o programare on-line prealabilă pe site-ul:. Viza de afaceri obișnuită se acordă cetățenilor României , cetățenilor altor . Listele persoanelor ale căror programări au fost relocate vor fi afișate treptat pe site-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare