marți, 19 septembrie 2017

Anaf login

Certificatul nu a fost prezentat. Dacă nu sunteţi înregistrat ca utilizator al SPV iată instrucţiunile necesare înrolării. Dacă dispuneţi de un certificat digital calificat înregistrat pe portalul ANAF. O nouă facilitate a serviciului Spatiul Privat Virtual: Plata obligațiilor fiscale către ANAF , prin.


Anaf login

Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP- ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu . Agentia Nationala de Administrare Fiscala - DGTI Continutul acestui site este proprietatea. Va rugam sa va autentificati utilizand certificatul digital. Pentru depunerea formularelor fiscale este necesară . Aceasta eroare apare deoarece nu aveti instalat pe certificatul Dvs.


Acesta este disponibil pe site-ul fiecarei autoritati . Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Ca urmare a ultimei actualizări realizate de catre ADOBE, . Asigurări de sănătate − șomaj tehnic. Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF.


Anaf login

Pentru a putea depune on-line declarații fiscale în formă electronică, parcurgeți următorii . Obligații restante la bugete conform ANAF. Firme declarate inactive de către ANAF. Interconectarea celor două platforme va avea loc săptămâna viitoare, au declarat pentru G4Media. Agenția Națională de Administrare Fiscală ( ANAF ) recomandă luni firmelor și contribuabililor persoane fizice să folosească declarațiile . Latest check: month ago. This website is safe and with a generally positive reputation.


Spaţiul Privat Virtual - Anaf. Configurarea acestei optiuni. Contribuabilii, persoane fizice sau juridice, care dețin certificat digital calificat pot solicita înregistrarea ca utilizator în Spațiul Privat Virtual, se . Erori document de confirmare ANAF.


Anaf login

Completarea documentului de confirmare pentru ANAF. Am instalat certificatul. Ce trebuie sa fac pentru a ma inregistra la ANAF ? Get a full report of their traffic statistics and market share. Translations in context of ANAF in Romanian-English from Reverso Context: Pentru a vă înregistra în scopuri de TVA, trebuie să completați și să depuneți o. Clicking the primaria for my company and the contract inchiriere anaf a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare