vineri, 8 septembrie 2017

Acte inmatriculare auto din strainatate

Ai ajuns cu mașina în țară și nu știi ce acte îți trebuie pentru înmatriculare auto adus din Germania? Programare online la RAR. Pentru a fi sigur că îți vei.


Ghid de inmatriculare auto pentru masinile din Germania. Ce acte sunt necesare pentru inmatricularea unei masini din Germania? Cand vrei sa achizitionezi o masina noua sau second hand din Germania sau din alta . De asemenea, actele masinii din strainatate trebuiesc traduse si . Rezolvarea problemelor si pasii necesari. Care sunt actele necesare pentru a realiza inmatriculari auto pentru masinile venite din Germania. Află rapid și gratuit de ce acte ai nevoie pentru înmatriculare auto în județul tău.


Auto (DRPCIV) din fiecare judeţ, o instituţie subordonată Ministerului. Toate aceste acte , împreună cu plăcuţele de înmatriculare străine ale . Auto Român (RAR) – numai în cazul unui autoturism adus din străinătate. Deplasarea cu mașina în străinătate. Dacă ați plătit deja taxe de înmatriculare în țara anterioară de reședință,. Vă recomandăm să aveți întotdeauna la dumneavoastră certificatul de înmatriculare , actul de proprietate.


Acte inmatriculare auto din strainatate

Verificați normele exacte referitoare la taxele auto aplicabile în altă țară din . Actele necesare pentru înmatriculare auto diferă în funcție de situație:. Dacă mașina este adusă din străinătate , este necesară în plus . INFORMARE - în atenția industriei auto. Având în vedere Normele europene referitoare la reducerea poluării mediului înconjurător venim în sprijinul industriei. Urmează completarea fișei de înmatriculare auto și cererea de . Vezi de ce acte pentru inmatriculare auto ai nevoie.


Ghidul se potriveşte persoanelor care şi-au adus o maşină din străinătate sau au cumpărat o maşină. Daca te pregatesti sa cumperi o masina second-hand din Germania sau deja ai achizitionat una si nu cunosti pasii pentru inmatricularea ei in . Acte necesare înmatriculare auto. In Germania, termenul pentru certificatul de inmatriculare este. De multe ori, vanzatorii din strainatate vand masina fara talon si promit ca il . Cum înmatriculăm mașini aduse din străinătate : Cum mașina ta nu este cumpărată din România, aceasta va avea un certificat de înmatriculare emis în țara ei . Fisa de inmatriculare vizata la circa financiara (stampilata) de care apartine proprietarul. Romania sau din strainatate.


Cartea de identitate a autovehicului (original si copie simpla).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare