luni, 25 septembrie 2017

Acte necesare declarare copil constanta

Actele necesare (originale și copii xerox), în funcţie de situaţie:. Acte necesare pentru diferite solicitări - cu căutare după denumire. Termenul de declarare al copilului este de zile de la data nasterii, la Casa Casatoriilor Constanta , din. Depunerea actelor si inregistrarea copilului se face la Starea Civila din Constanta. Declararea naşterii se face în termen de zile pentru copilul născut viu şi în termen de zile pentru copilul născut mort.


Certificatul de nastere si actul de identitate al mamei si al declarantului, daca nasterea nu este declarata de mama, original, Document scanat,. In cazul in care nasterea nu este declarata de catre unul dintre parinti, este necesar si actul de identitate al . Pentru copilul născut mort, termenul este de zile de la naştere. Termenul pentru declararea si înregistrarea nasterii copilului este de: - zile de la data nasterii, pentru copilul nascut viu si aflat în viata . Documente necesare : Certificatul medical constatator al nașterii. Lista de acte necesare pentru diferite tipuri de solicitari evidenta persoanelor. Certificatele de nastere ale copiilor cu varsta mai mica de ani, original si copie ;. ACTE NECESARE Cerere tip, se obţine de la ghişeu sau se descarcă aici - se semnează în momentul depunerii.


Act identitate titular sau persoana împuternicită . De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate. LUNI DE LA NAŞTEREA COPILULUI , să ceară transcrierea. Primăria sectorului 1 . Campanie de Informare initiata de Institutia Prefectului-judetul Constanta. In cazul declararii furtului pasaportului simplue, este necesara prezentarea dovezii.


In caz de depasire a termenul legal de declarare a copilului de zile, intarzierea . ACTE SI CRITERII NECESARE INTOCMIRII DOSARULUI PENTRU UNITATI. Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatului de deces de la. Actul de deces se întocmeşte la S. Serviciul Public Comunitar Local de . Stimulent indemnizatie crestere copil documente necesare. Copiii fǎrǎ certificat de naştere deseori nu pot fi înscrişi în sistemul educaţional – deşi legea nu prevede. Buzău, Constanţa şi Vrancea).


Alte acte necesare întocmirii dosarului de alocație dublă. Solicitanţii au în continuare obligaţia de a depune celelalte acte necesare. Containers loaded with waste, found in the port of Constanta Sud Agigea.


Copiii nascuti pe teritoriul Romaniei, din parinti cetateni romani, sunt cetateni romani. Sediul SPIT Constanța , Agenția 6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare