miercuri, 6 septembrie 2017

Acte inscriere cresa

Acte necesare înscriere la creșă. Actele necesare pentru înscrierea copilului la creşă sunt: 1. Cererea de înscriere la creșă însoțită de actele necesare se vor transmite . S-a decis totuși realizarea procedurii de înscriere prin demararea primei etape:. ACTE NECESARE ÎNSCRIERII COPILULUI ÎN CREŞĂ. Acesta este doar un prim . ANUNŢ PRIVIND ACTELE MEDICALE OBLIGATORII. Cererile de înscriere în creşă se depun la secretariatul Serviciului Public de Administrare Creşe de pe str.


Documente necesare înscrierii copiilor la creşă sunt următoarele:. CREȘA CETATE, CREȘA AMPOI, CREȘA AMPOI. Procedura de inscriere a copiilor in Centrul de zi Harap Alb:. Lista nominală cu punctajul stabilit pentru fiecare copil pentru care s-a depus dosar de înscriere la creşă în anul şcolar următor, respectiv . Actele care se vor anexa cererii de înscriere la creşă (fotocopiate) sunt:.


Reînscrierile se vor desfășura în perioada mai - 5 . Calendarul inscrieri gradinita debuteaza cu perioada reinscrierii copiilor care deja. Pentru detalii despre actele necesare înscrierii copiilor la creșă , criteriile de departajare la înscriere sau descărcarea documentelor necesare . Creșa PRECISTA – locuri. Inscriere copil Cresa Potcoava. Director, Şef Centru,.


Acte inscriere cresa

Ferencz Emoke Tomoioagă Tunde Maria. Primăria Bistrița anunță că, în contextul riscului de răspândire a infecției cu coronavirus (Covid-19), înscrierea copiilor în creșe în luna mai . Iar accentul, la noi,. Andrei”, „ Cresa Ariel si Aurora”, „ Cresa Sf. Domeniul de competenta: Cresa Sf.


De asemenea, pentru înscriere , părinţii pot comunica unităţii de învăţământ datele. Pentru înscriere , părinții pot comunica unității de învățământ prin poștă. Ce acte sunt necesare pt înscrierea copiilor la gradinita?


Ulterior înregistrării cererii, în limita locurilor . VIDEO Coadă uriașă la înscrierea copiilor la creșă , la Timișoara. E nevoie de cerere tip de înscriere , dosar plic, copii ale actelor de . Certificat de nastere (copie). Copie dupa actele de identitate ale parintilor sau tutorelui. Aviz epidemiologic – cu mentiunea Clinic sanatos – poate frecventa . Copia actelor de identitate ale membrilor familiei de provenienţă a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare