vineri, 1 septembrie 2017

Cap practica coafor

Mama si copilul Alte produse copii. Bucuresti, Sectorul Ieri 13:45. Salveaza ca favorit . Perfect pentru practica profesionala. Trepied din aluminiu pentru cap practica coafor reglabil pe inaltime folosit pentru exersarea coafurilor. Livrare in toata tara.


Cap practica coafor

Inaltimea maxima de reglare este - 1. Aceasta categorie cu capuri de practica coafor fie cu par natural sau cu fire ce imita foarte bine parul natural uman, este destinata tuturot . Lungime par 60cm plus bonus un suport prindere de masa. Anunta-ma cand produsul revine in . Capul manechin din par natural este ideal pentru orice tip de coafura si frizura. Este rezistent la temperaturi inalte.


Vine insotit de suport pentru masa. Manechin cap suport trepied Stand reglabil coafură practică pentru Salon frizerie coafor - vânzarea produselor din catalogul original chinez la prețuri scăzute. Produs indisponibil momentan.


Atentie: Putine produse pe stoc! Cap manechin par natural. Comanda acest produs. Sorteaza dupa: Cele mai noi produse, Recomandarea magazinului, Nume produs, Pret crescator, Pret descrescator, Popularitate.


Este pliabil si usor de transport, si se poate inalta pana la cca. Este un cap de manechin din fibra de calitate moale ce reda in profunzime parul natural. Poate fi spalta si uscat cu feonul la temperaturi mici.


Majoritatea clientior nostrii sunt in asteptarea unei pupete coafor cu par blond . Capul de coafor este ideal pentru practicarea diverselor tehnici si stiluri de coafuri. Parul este natural , se poate ondula , indrepta , coafa la temperaturi. Asadar, v-ati decis sa cumparati un manechin cu par, pentru practica. Manechin cu par blond par natural de o lungime de 75cm ideal pentru impletituri, aranjamente si cocuri.


Acet cap de practica poate fi spalat si ondulat, . Parul lung de 60cm va permite sa faceti diferite coafuri si impletituri . Descriere Moda si accesorii. Suport manechin cap practica coafor si reglabil pe inaltime, rezistent si stabil. Include stabilizatori de pe partea de jos a trepiedului pentru sprijin suplimentar.


Sortare implicită, Sortează după popularitate, Sortează după evaluarea medie, Sortează după cele mai recente, Sortează după preț: de la . Idei de Cadouri Ieftine: cap practica machiaj si coafura par amestec natural si sintetic 60cm cap coafor , cap pentru coafat, cap manechin pentru practica machiaj . Articolul de azi îți aduce în prim plan importanța unui regim alimentar adecvat pentru sănătatea părului tău. Orice aliment pe care alegi să îl introduci în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare