joi, 20 iulie 2017

Infiintare pfa buzau

Infiintare pfa buzau

Intrati pe site si alegeti una din firmele listate. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Salveaza ca favorit . Consultanță gratuită. Evaluare: - ‎de recenzii. Infiintari firme diverse (SRL, SRL- PFA , II).


Asistenta, reprezentare si consiliere juridica in relatia firmelor cu Registrul Comertului, Directia Finantelor Publice, . Cum îți faci PFA în zile. Vei fi apoi trimis la Casierie să achiți taxa de înființare PFA – în valoare de 1de lei – și vei primi un bon pe care scrie data de soluționare a dosarului. INFIINTARE FIRME, PFA , II.


Descopera conditiile care trebuie indeplinite pentru infiintarea unui PFA. Pentru consultanta de specialitate, contacteaza-i pe expertii nostri in . Intocmim documentele si le depunem la ONRC. Există informații despre administratori. Cadrul legal de înfiinţare , organizare şi funcţionare: . Buna ziua, dorim oferta pentru servicii de contabilitate pentru un SRL, in de infiintare.


Mentionam ca momentan avem si un PFA si se poate sa avem nevoie de ajutor si pe aceasta . La nivelul Inspectoratului Şcolar Buzău nu există date care să arate că. Cea mai practică soluţie pentru meditatori ar fi înfiinţarea unei persoane fizice autorizate ( PFA ) cu acest obiect de activitate, dar se poate opta şi pentru înfiinţarea unei . BUZĂU – Adresă, date financiare, date de contact. Stare firmă: În funcțiune din 01. Despre Centrul de tineret BUZĂU se vor furniza următoarele informații:.


Anul înfiinţării centrului de tineret BUZĂU. PFA GHEORGHE AURELIA, cu sediul in sat Ghergheasa, comuna. Asociatiei GRUPUL DE ACTIUNE. PARSCOV, JUDETUL BUZAU.


STUPINA ANDREI VASILE APICULTURA. Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a fost înființată în scopul realizării unei administrări unitare a beneficiilor de asistenţă socială şi al evaluării, . Acte necesare înființare PFA. Buzau sat Parscov, com. Documentele necesare: CI titular PFA , certificate infiintare PFA , dovezi de obtinere.


PFA Pruna AD Alexandru Mihai,. COTET COSTEL-PETRE PFA. Comuna Cilibia, Sat Minzu,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare