miercuri, 19 iulie 2017

Acreditare servicii sociale

Acreditare servicii sociale

Acreditare – Cadru legislative. Lista furnizorilor de servicii sociale acreditați și a serviciilor sociale licențiate în baza Legii nr. Ministerul Muncii și Protecției Sociale. ACREDITAREA FURNIZORILOR DE SERVICIILOR SOCIALE.


Acreditare servicii sociale

Furnizorii de servicii. Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. Certificatul de acreditare autorizează furnizorul să acorde servicii sociale pe perioadă nedeterminată. Documentul care atestă dreptul de administrare, de concesiune sau de folosinţă asupra spaţiului în care funcţionează serviciul . Serviciile sociale pot funcţiona pe teritoriul. României numai dacă deţin LICENŢĂ.


Ce sunt serviciile sociale ? Funcționarea legală a serviciilor sociale și asigurarea calitătii acestora. Consultanta privind acreditarea furnizorilor de servicii sociale si licentierea serviciilor sociale infiintate. Guvernul a decis simplificarea administrativă pentru acreditarea furnizorilor de servicii sociale și licențierea serviciilor sociale , în sensul . Cofinantarea de urgenta a furnizorilor de servicii sociale acreditati si licentiati. Dosarul de acreditare a furnizorilor de servicii sociale va cuprinde urmatoarele: 1. Cererea de acreditare.


Acreditare servicii sociale

Formularul de autoevaluare. Ghid acreditare servicii sociale. Adresa link-ului este: . Metodologiei de acreditare a furnizorilor de . Pentru obţinerea certificatului de acreditare , prestatorul de servicii sociale face . Criteriile de acreditare ale furnizorilor de servicii sociale , denumiţi în. Are atribuţii privind pregătirea acreditarii DGASPC sector ca furnizor de servicii sociale şi acreditarii serviciilor sociale din structura instituţiei, colaborând în acest.


Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Judetul Valcea. DE ANUL VIITOR,Cultele acreditate ca furnizori de servicii sociale vor putea beneficia de subvenţii de la bugetul de stat. Astfel, trebuie să țină cont de . ONG-uri sunt acreditate ca furnizori de servicii sociale , acestea având încheiate acorduri de colaborare cu Direcţia de Asistenţă Socia.


Acreditare servicii sociale

Legea asistenţei sociale nr. Graur: Judeţul Sibiu deţine locul II pe ţară la servicii sociale acreditate. Alineatul (5) al articolului se modifică . Informaţii despre solicitantul acreditării ca furnizor de servicii sociale 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare