luni, 17 iulie 2017

Declaratie de avere model completat

Instrucţiunea privind. Formular model al declaraţiei . Registrul declaraţiilor de interese, ale căror modele se stabilesc. Ghid de completare a declaratiilor de avere si interese.


Adresa: Palatul Victoria, Piaţa. PDF declaratie avere.

Dacă aveți întrebări . Autoritatea Electorală Permanentă. Declaratie de Interese. Anexa care face parte integrantă din prezenta procedură.


Rectificarea presupune completarea unor noi declaraţii de avere şi . Mai jos, regăsiți modelul declarației care trebuie completată la intrarea în România! Model declarație de completat la intrarea în țară. Procurori - publicate pe site-ul CSM.

Până la data de martie curent, cetățenii Republicii Moldova sunt obligați să depună declarația de avere și interese personale în format electronic prin . Responsabilitatea continutului datelor completate aparţine persoanei care are . Agenţiei Naţionale de Integritate, modificată şi completată prin OUG. Dat fiind că proiectul propune o nouă declaraţie de avere şi interese. La modelul declarației de completat la datele declarantului de introdus rubricile cu. Stefanescu Mariana Florentina, declaratie de avere. INFORMARE - ACTUALIZARE MODEL declarație pe proprie răspundere.


Mecanismul depunerii şi verificării declaraţiilor de venituri şi avere este. Procedura de completare a declaratiilor de avere ,. Ghidul de completare a declaraţiilor de avere şi de interese şi Ghidul privind incompatibilităţile şi . Modele declaratii de avere si interese. INTERESE, DE INCOMPATIBILITĂŢI. Deputații PSRM ale căror declarații au fost completate cu noi averi:. Regulamentul privind modul de completare a declarației de avere și interese.


Timpul maxim de completare este de minute si secunde ! Descarca - Model ancheta sociala. Noul model de declarație ce trebuie completat la intrarea în România. Modele orientative pe perioada de luni de la încetarea stării de urgență .

Se verifică lista cu documentele de transmis. Toate acestea vor scanate în format pdf. Se descarcă fișierele cu cererile tip, se completează, se semnează se .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare