vineri, 28 iulie 2017

Genti documente textil

Genti documente , super idei de materiale promotionale. Alege cadouri personalizate de la , EVERESTUS. GEANTA DOCUMENTE PERSONALIZATA MATERIAL TEXTIL MURCA ALBASTRU.


Genti documente textil

Gentile de documente personalizate sunt cadoul promotional ideal pentru partenerii de afaceri sau pentru angajatii firmei. Preturi geanta documente - Lista cu rezultate pentru geanta documente. Pe spate geanta prezinta o banda textila utila pentru fixarea acesteia pe troler. Din material textil , cu manere.


O combinatie perfecta de stil si siguranta, gentile office din piele naturala pentru laptop sau documente sunt confortabil de purtat si usor de asortat la tinute office. A, Cluj-Napoca, Cluj. Vrei genti de dama material textil ? Cumpara acum Genti si huse pentru laptop la preturi incepand de la 19. Genti barbati cu reducere si livrare gratuita din stoc.


Servieta piele si textil , buzunare, culoare MARON, 34x44cm . REDUCERE PANA la -. Personalizam genti pentru documente pentru promovarea afacerii tale. Materiale promotionale personalizate pentru . Detachable and adjustable shoulder straps. Document bag in 600D PVC backing. Oferim posibilitatea de a comanda online genti personalizate in policromie.


Front pocket with reverse zip. Puteti personaliza genti de documente , genti de umar, genti termoizolante etc. Click pentru a vedea produse similare . Genti pentru acte, genti conferinta, genti documente. Iti este mai comod sa cari laptopul intr-o geanta special gandita pentru acest scop. Geanta pentru documente , cu buzunar captusit pentru laptop si tableta.


Adaugati la Lista de Favorite Adaugati pentru comparare. RRP 26RON Fără TVA: 26RON. Geantă tip postas din piele pentru bărbați . Genți pentru laptopuri. Transportă computerul în siguranță folosind o geantă elegantă din piele sau un rucsac confortabil cu un compartiment pentru laptop . Magazine şi preţuri - Lazi, genti unelte MOBIUS Geanta textil instalator SLIM BAG. A laptop, tableta, documente , etc.


Conferintele si seminariile sunt locuri unde primesti pliante si flyere nenumarate si unde ai nevoie ca materialele tale de prezentare sa fie mereu la indemana. Dimensiune geanta documente : x 3cm. Produsul poate fi personalizat prin: imprimare textila directa la culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare