joi, 13 iulie 2017

Declaratie de avere model

Declaratie de avere model

Formular declaraţie de avere și interese personale. Codul penal privind falsul în declaraţii , declar pe . PDF declaratie avere. Ghid completare declaratii avere si . Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Ghid de completare a declaratiilor de avere si interese.


Declaratie de avere model

Adresa: Palatul Victoria, Piaţa. Rectificarea presupune completarea unor noi declaraţii de avere şi declaraţii. Model de completare a declarației de . Declarații de avere și interese. Atenţie: dacă nu reuşiţi descărcarea documentului consultaţi informaţiile de mai jos sau descărcaţi arhiva zip ce conţine . ORDIN privind aprobarea modelului declaraţiei de avere şi al declaraţiei de interese. Având în vedere Referatul de aprobare al Compartimentului Integritate nr.


Pentru operativitatea scanării și pentru protecția eficientă a datelor personale, vă rugăm să . Registrul declaraţiilor de interese, al căror model este . Anghelescu Cristina Nicoleta . Autoritatea Electorală Permanentă. Procurori - publicate pe site-ul CSM. MODEL DECL INTERESE-ANI_DI_offline. Mai jos, regăsiți modelul declarației care trebuie completată la intrarea în România! Completarea acesteia cu date eronate.


Declaratie de avere model

Anexa care face parte integrantă din prezenta procedură. DE INTERESE, DE INCOMPATIBILITĂŢI. Activare mod mai accesibil Salt la conținutul principal. Dezactivare mod mai accesibil. DECLARAȚII DE AVERE ȘI INTERESE.


Modele declaratii de avere si interese. Informatii de interes public. Protectia datelor cu . Membru, reprezentant al Consiliului Județean Neamț, dna. Programul National de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare