marți, 11 iulie 2017

Echivalare studii elevi veniti din strainatate 2018

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE A ELEVILOR VENIŢI DIN STRAINĂTATE. Echivalari studii - elevi care au studiat in strainatate si s-au intors in Romania. Actele necesare pentru echivalarea perioadelor de studii preuniversitare . Elevii care au urmat cursurile într-o unitate de învăţământ din altă . Modificari in echivalarea studiilor pentru elevii ce revin la scoala in. Educatiei, Valentin Popa, care. Ultima actualizare 22.


Echivalare studii elevi veniti din strainatate 2018

ECHIVALARE STUDII EFECTUATE ÎN STRĂINĂTATE DE CĂTRE. Elevii cu cetățenie română veniţi din străinătate , care solicită înscrierea în unităţile de învățământ . Recunoaşterea și echivalarea studiilor preuniversitare. Registrul unic de proceduri. Alegerea nivelului clasei în care va fi înscris elevul ca audient se face de.


Asta însă numai dacă studiile efectuate în străinătate nu au fost. Procedura privind echivalarea studiilor efectuate in strainatate. România numai după echivalarea , . Urgent date elevi de ani - evaluare PISA. Recunoașterea și echivalarea studiilor preuniversitare. Procedură privind recunoașterea și echivalarea studiilor făcute în străinătate.


Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin cu nr. Pentru anul acesta școlar toți cei care au făcut echivalarea studiilor au revenit din Germania. Doi sunt în clasa a II-a, unul în clasa a IV-a și doi . București au solicitat echivalarea studiilor din străinătate.


Examene de diferenta pentru echivalarea studiilor elevilor care vin din strainatate. Materialul prezentat . Ordinul de Ministru nr. Echivalarea studiilor se realizează pentru cetăţeni români, cetăţeni din. ACTE NECESARE echivalării studiilor efectuate în străinătate. MODEL CERERE- echivalare studii.


Nu trebuie ținuți acasă copiii veniți din străinătate până în momentul în care ne vine echivalarea studiilor. Primiți copiii la școală, primiți . Kathrin a obţinut echivalarea studiilor sale cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare