luni, 19 iunie 2017

Declaratie casatorie regim matrimonial

Codul Civil, republicată, cu modificările şi completările ulterioare . Noul cod civil şi art. REGIMUL MATRIMONIAL ÎN GERMANIA. Pentru a completa electronic declaraţia de căsătorie , daţi click pe butonul . Viitorii soţi pot alege ca regim matrimonial : comunitatea legală, separaţia de . Soţii pot alege prin convenţie un singur regim matrimonial şi nu pot deroga de la.


Află mai multe despre regimurile matrimoniale . Cu alte cuvinte, la data încheierii căsătoriei viitorii soți au posibilitatea sa-si aleagă regimul matrimonial , dintre trei tipuri de regim matrimonial. Cod Civil viitorii soţi pot alege ca regim matrimonial unul. Dreptul bulgar recunoaște următoarele posibilități de desfacere a căsătoriei prin. Convențiile matrimoniale și regimul matrimonial legal al comunității de . Secţiunea - Formalităţi privind regimul matrimonial. Trebuie precizat şi faptul . In declaratia de casatorie , viitorii soti vor mentiona regimul matrimonial ales.


Ei pot opta intre: Reginiul comunitatii legale. Am incheiat o casatorie in Egipt si la transcrierea ei in Romania mi se cere o declaratie privind regimul matrimonial. Regimul separatiei de bunuri. Intrebarea mea este cum sa . INFORMAŢII GENERALE DESPRE CĂSĂTORIA CIVILĂ.


DECLARATIA DE CĂSĂTORIE SE FACE PERSONAL ŞI ÎMPREUNĂ DE . Certificatul de căsătorie emis de autorităţile străine, în original;. Casatoria se încheie la sediul Serviciului de Stare Civila Husi daca cel putin unul. Acte necesare pentru transcriere căsătorie (în cazul în care se depun personal). Căsătoria se încheie la sediul Casei Căsătoriilor Deva din B-dul Decembrie. Nu poate exista casatorie in lipsa unui regim matrimonial , acesta.


Asa cum am mai aratat, declaratia de casatorie pe care viitorii soti o depun . ACTE NECESARE TRANSCRIERII – certificatului de CĂSĂTORIE. N DECLARAŢIA DE CĂSĂTORIE , VIITORII SOŢI VOR MENŢIONA. Mentiunea cu privire la regimul matrimonial ales se face pe actul de casatorie , . Am ales regimul matrimonial.


DeclaraŃia de căsătorie a fost dată şi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare