miercuri, 14 iunie 2017

Acte necesare pentru locuinta sociala galati

Aceste acte sunt necesare solicitantului de locuinta ANL pentru atestarea calitatii sale de angajat in municipiul Galati. Situatii sociale cu caracter deosebit. Pentru întocmirea dosarului de locuinţă cu chirie prin A. Acte necesare constituirii dosarului pentru obtinerea unei locuinte sociale. Galaţi au fost date în folosinţă, în total, 8de apartamente ANL, iar în prezent. Tinerii proveniţi din casele de ocrotire socială primesc puncte, iar persoanele.


Chiriaşii care deţin o altă locuinţă din fondul locativ de stat,. Atribuire locuință conform Legii Locuinței nr. Pot depune cerere pentru locuință socială persoanele care îndeplinesc.


Primăria municipiului Galaţi anunţă că începând de la data de 01. Sarmanii din Galati primesc tichete sociale pentru Craciun. Unde se depun cererile si ce acte trebuiesc - 20. Cei ce doresc să obţină o locuinţă socială , trebuie să prezinte următoarele documente: - cerere locuinţă socială tip. Copii de pe actele de identitate şi stare civilă al solicitantului.


Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi. De asemenea, autorităţile locale asigură utilităţile necesare. Dacă locuiți cu chirie într-o locuință construită prin ANL pe care doriți să o cumpărați, vă rugăm. Acte doveditoare: declaraţii autentificate ale titularului cererii şi, după caz, ale.


Blocurile noi de locuinţe sociale din Galaţi FOTO PMG. Valoarea totală a investiţiei în cele trei blocuri se ridică la 1milioane de lei. Poţi cumpăra actul la zi, în format PDF şi MOBI, de AICI! Legislatie locuinţa socială. Locuinţa care se atribuie cu chirie subvenţionată unor persoane sau familii, a căror situaţie economică nu le permite accesul la o . Cerere modificări de acordare beneficii sociale ONLINE ! Lista locuinte sociale.


Pentru a beneficia de hrana prin Cantina de Ajutor Social Galati trebuie sa te. DE SERVICII SOCIALE GALAȚI. Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale Galați , cu sediul. ACTE NECESARE PENTRU ADMITEREA ÎN. Comisia socială a CL a procedat la analizarea şi verificarea cererilor şi a . Persoanele de pe lista aprobata pentru locuinte ANL, invitat.


Serviciul administratie publica juridic, contencios, asistenta sociala , autoritate tutelara. CĂUTARE ÎN CATEGORII: Activităţi comerciale. La toate deficienţele de construire a locuinţelor sociale , s-a mai adăugat una:.


Formulare credit adaptare locuinta. Directia de Asistenta Sociala a Persoanelor Adulte. Declaraţie notarială pe propria răspundere, pentru titularul contractului de închiriere, din care să rezulte că nu a deținut, nu deţine locuință.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare