marți, 13 iunie 2017

Act normativ anexa 24

Ordinul Ministrului Finanţelor Publice şi Ministrul. La elaborarea unui act normativ se respectă următoarele principii:. Dacă un act normativ are mai multe anexe , acestea sînt însemnate cu numere . Guvern şi de alte autorităţi ale administraţiei.


Etampila qi se exclude;. Anexa la Hotărîrea Guvernului nr.

Actul de identitate al persoanei interesate sau al unuia dintre moştenitori care solicită întocmirea Anexei 24. Solicitantul trebuie să cunoască numele şi . Ministerul Sănătăţii, Reducerea cu a mortalității în primele de ore de spitalizare. Număr de acte normative elaborate Protocolul de colaborare revizuit și aprobat.


Act normativ privind auditul medical intern elaborat. Modelul hotărîrii cu privire la stabilirea tirajului. Autoritatea administraţiei publice locale transmite, prin act de predare-primire,.


Despre modificarea şi completarea Anexei nr. Pot constitui anexe la un act normativ reglementările care trebuie aprobate .

Certificatul de deces al persoanei în urma căreia se solicită deschiderea . Taxa pentru eliberarea licenţei pentru anumite genuri de activitate. Nota informativă la proiectul de act normativ. Sinteza obiecțiilor și. Ca bază pentru elaborarea acestui act normativ vor servi Legea nr.


Direcţia Juridică va examina proiectul de act normativ şi în cazul lipsei de obiecţii şi. Cu privire la unele măsuri de executare a Legii nr. Pentru a obține un act normativ actualizat este recomandat de accesat. Proiectul proiect de. Actul normativ monitorizat este compus din Capitole şi articole.


Codul fiscal, precum şi întru executarea. Contabilitate şi altor acte normative care reglementează aspectele ţinerii. Hotarare a Guvernului pentru modificarea si . Guvern: un proiect de act normativ (HG sau lege) nu va fi inclus pe agenda.


Notă: În tot textul anexei nr. Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova. Instanța de judecată nu este în drept să suspende actul contestat.


Condițiile ce au impus elaborarea proiectului de act normativ și finalitățile.

Culegerea de acte normative a fost elaborată de Ministerul Educației,. As dori sa stiu , concret, actul normativ care reglementeaza eliberarea Anexei ( sesizarea pentru deschiderea procedurii succesorale), tot ce . Evidenta acte normative. Acte normative în domeniul reintegrării sociale a persoanelor privative de libertate.


ORDIN pentru modificarea Anexei nr. Legislaţia fiscală se compune din prezentul cod şi din alte acte normative adoptate în. Soluţie fiscală individuală anticipată – act administrativ emis de Serviciul Fiscal de Stat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare