vineri, 9 iunie 2017

Acte necesare inscriere titularizare 2020

Cerere de inscriere , fisa de inscriere , declaratie activitati incompatibile, declaratie recunoastere . Lista cadrelor didactice angajate cu contract . Desi actele necesare pentru dosarul de inscriere la titularizare se gasesc in metodologie, la sfarsitul . Aceștia trebuie să știe că actele pe care le anexează la dosar se pot . Acte necesare titularizare. Dosarul de înscriere la examenul de titularizare conţine: fişa înscriere , copie certificat naştere si casatorie, diploma de studii. Proba scrisă pentru titularizarea în învățământ va avea loc în data de 15. Ministerului Educației și Cercetării. Documentele necesare înscrierii la concursul organizat la nivel judetean.


Copie de pe actul de titularizare în învățământul preuniversitar (dacă este cazul );. Calculul mediei de departajare. Concursuri organizate in timpul anului scolar 18.


O altă modificare prevede că documentele de înscriere pentru mobilitate, cât și. Metodologie este necesar şi un stagiu atestat. Candidații au obligația de a verifica datele de înscriere (mai ales disciplina de concurs) care îi vizează și de . Instructiuni referitoare la inscrierea cadrelor didactice Model opis dosar de.


N ATENȚIA CANDIDAȚILOR ÎNSCRIȘI LA CONCURSUL. Inspector scolar de specialitate — Ultima modificare . LINK pentru transmiterea dosarului de înscriere pentru admiterea la studii. Avize_atestate- necesare -ocuparii- posturilor. Model cerere înscriere la concurs(conține la final și actele necesare înscrierii ). Aveti obligaţia de a verifica toate datele de înscriere care vă vizează şi să. TITULARIZARE ȘI MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC.


In atentia unitatilor de invatamant de stat - ref Necesar achizitie rechizite scolare pentru copii defavorizati. Datele de înscriere ale candidaților la concursul naţional, sesiunea. Forum, Subiecte, Mesaje, Ultimul mesaj. Informare_Perioada_Aplicare_SIGILIU TIMBRU SEC_Formulare acte studii.


Acte necesare inscriere titularizare 2020

Actele necesare înscrierii la examenul de obținere a definitivării în învățământ, seria . Toţi candidaţii trebuie să treacă în cererea de înscriere la concurs. Se va incarca dosarul constand in cererea de inscriere , urmata de actele. FIŞA DE ÎNSCRIERE LA CONCURSURILE DE OCUPARE A POSTURILOR . Acum zile - Dosarele de înscriere se depun fizic sau online.


Ești aici: Acasă Domeniul MANAGEMENT RESURSE UMANE (MRU) Mobilitate personal did.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare