vineri, 9 iunie 2017

Certificat de nastere iasi

Certificat de nastere iasi

Cerere duplicat certificat nastere. Program de lucru evidenta persoanelor starea civila iasi. Adresa: Iasi , IULIUS MALL - et. Serviciul de Evidenţă a Persoanelor.


Certificat de nastere iasi

Nu se transcrie certificatul de căsătorie concomitent cu transcrierea certificatului de naștere al titularului. Cu această ocazie se va comunica faptul că certificatul de naștere se va elibera. Documentele originale privind pe noul-născut se vor transmite DLEP Iași , în . Buletin moldovenesc 3. Pasaport moldovenesc 4. Audienţele se desfăşoară la sediul din municipiul Iași , șoseaua Bucium, numărul 8 județul Iași. MINISTERUL AFACERILOR INTERNE. Certificat de nastere romanesc 5. Exemple de acte pentru traduceri autorizate Iaşi : certificat de naștere , certificat de deces, certificae de căsătorie, cartificat de celibat, carte de identitate, permis . După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre părinţi.


EXTERNAREA PACIENTILOR - se face pe baza biletului de . CERTIFICATELE DE NAȘTERE ALE PĂRINȚILOR – obligatoriu in original. Pentru orice informații sau clarificări privind înscrierea în OAMGMAMR Iași ,. Apel pentru salvarea Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi ! Eliberare acte: în aceeași . INFO UTIL: Inregistrare unei nasteri ce a avut loc in localitatea Miroslava, judetul Iasi. Cu numele parintilor si varsta, puteti solicita apoi certificatele de nastere.


Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Elena Domana Iasi. Supravegherea evoluției sarcinii, cât și asistența nașterii normale și.


Acte necesare transcrierii certificatului de naştere a copilului minor:. Municipiul Iași a fost împărțit în zone, care cuprind toate creșele existente în prezent. Copie de pe certificatul de naştere al copilului. CRITERIUL DE PRIORITIZARE a pacientilor pe lista de asteptare este ordinea cronologica a adresarii acestora la biroul de programari al spitalului, cu . Compartimentul de Stare Civilă întocmește, ţine evidenţa şi eliberează certificate de stare civilă pentru naştere , căsătorie şi deces. LAURA GÎMBUȚĂ - Ofițer . Acum, transcrierea se poate face și în Bacău, Iași , Suceava, . La sediul ANC din București şi la sediile Birourilor Teritoriale din Galaţi, Iaşi şi.


Certificat de nastere iasi

Primăria municipiului Iaşi. Se eliberează în baza actului de nastere (întocmit în registrul actelor de nastere ),.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare