vineri, 2 iunie 2017

Cap manechin par natural 100%

Cap de manechin pentru coafat - par natural 1 - High Quality. Cap Manechin de Coafat Par Natural 1 Saten Deschis 55cm Suport. Cumpara acum, 1 sigur prin . Perfect pentru practica profesionala.


Livrare in toata tara. Cap manechin par natural proba coafor. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Va sfatuim sa nu cumparati un . Este rezistent la temperaturi si lucru cu placa si ondulatorul.


Poate fi spalat aplicat cu . Manechin cu păr 1 natural pentru exersarea studenților la cursurile de. Neverland 1 par uman Real cap manechin pentru coafuri vopsirea Curling. Model cu păr Natural. CAP MANECHIN PAR NATURAL Contine produse. Cap practica coafor par natural 1 ideal pentru coafat cu placa si ondulatorul.


Lungime par 60cm plus bonus un suport prindere de masa. Parul este colectat si prelucrat dupa cele mai inalte . Acesta este potrivit pentru: - Coafarea cu placa, ondulatorul sau phoen-ul;. Practici de taiere cu . Caracteristici: 1par natural. Ideal pentru studentii la inceput de drum in cariera de beauty, cu care sa exerseze prin technici de tunsori , . Capul manechin din par natural 1 este ideal pentru orice tip de coafura si frizura.


Vine insotit de suport pentru masa. Acest cap de practica pentru coafor ce poate fi folosit atat de incepatori pentru a invata sau experimenta noi coafuri cat si de catre saloane sau. Se poate folosi fixativ, spala si usca cu feonul. Grosimea si factura firului de par imita perfect Parul Natural 1. Densitatea firilor de par imita 1 sc . Certificat OMC concurs 50cm lungime.


Cap manechin par natural 100%

Capurile de manechin sunt perfecte pentru tuns, coafat, intins cu placa si ondulat. Capete cu păr natural sunt opțiunea cea mai scumpă, dar și cea mai înaltă calitate și nepretențioasă. Un cap de manechin pentru coafuri este un instrument pentru coafori de orice nivel. Este realizat din fibra indiana tratata ce imita 1 parul natural.


Pupeta cu par lung,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare