vineri, 30 iunie 2017

Adeverinta titularizare

Anunt- adeverinta -medicala-angajare-cumul-plata-cu-ora. Adeverinţa de vechime în învăţământ, în original. ATENTIE - Cu privire la continutul adeverintei medicale, este. Mai multe rezultate de la forum.


Adeverinta titularizare

Pe adeverința medicală sau avizul medical trebuie să fie specificat obligatoriu. Nu îți eliberează o adeverință și nu ai dosarul complet așa că nu ești acceptat. Iar se titularizeaza cine trebuie și iar țipați că nu aveți . Modele subiecte concursul . Pentru limitarea riscului de . Solicitări adeverințe mobilitate personal didactic - Alte documentele prevăzute în Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic. Documente dosar înscriere la concursul de titularizare. Codul muncii, republicată cu modificările şi completările ulterioare.


DOCUMENTE NECESARE ÎNSCRIERE CONCURS TITULARIZARE. Acum zile - Ultima zi de înscriere la Titularizare. REVISAL se depun în original. Un grup de sprijin pentru. Cum așteaptă viitori profesori adeverințele pentru înscrierea la titularizare : . Reprezentanții ISJ Timiș au specificat că această adeverință se . MUNCII PENTRU MUNCA IN STRAINATATE.


Adeverinta titularizare

Candidații vor prezenta și adeverința cu calificativul. Copia filei corespunzătoare din registrul general de . ADEVERINTE MEDICALE APT DE MUNCA. ANUNȚ – VERIFICAREA DATELOR DE INSCRIERE la.


Description: documente titularizare. Anunț contestațiiAnunț - precizări concurs titularizare Lista candidaților. Solicitare adeverință luare în evidență candidați care se pretransferă în alt . Declarațiile pe propria răspundere și adeverințele de la angajator. Anunț concurs de titularizare la Școala Postliceală Sanitară “Centrul.


Adeverinta titularizare

Astfel profesorii vor da examenul de titularizare pe data de iulie, anul. DEFINITIVAT i Concursul de TITULARIZARE. Cadrele care au depus dosar la titularizare în ultimii trei ani vor anexa la. Profesorul în cauză a primit două adeverinţe , a fost pus să semneze de câte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare