vineri, 5 mai 2017

Documente expirare buletin

Documente expirare buletin

Executiv Ion Constantin. Audientele se fac in baza . SPCLEP) care deserveşte localitatea unde aveţi sau urmează să vă stabiliţi domiciliul, procedura programării și programul de lucru . ORAR EVIDENȚA POPULAȚIEI. PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL.


Doriți o programare pentru depunere acte? Carte de identitate provizorie. Stabilire reședință (flotant). Ordonanţa Guvernului nr. Programul de prestare a serviciului.


PRESCHIMBAREA CĂRȚII DE IDENTITATE CA URMARE A SCHIMBĂRII. DEPUNERI ȘI ELIBERĂRI DOCUMENTE 08. NREGISTRĂRI DECESE 12. Ziua, Primiri acte, Eliberări acte. Luni, 08:- 12:00 . Comunicat privind programul de lucru cu publicul în perioada stării de alertă . Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de.


ELIBERAREA CĂRŢII DE IDENTITATE ÎN CAZUL SCHIMBĂRII DOMICILIULUI. Primăriei Municipiului Arad se poate consulta. Valabilitatea documentelor. Reducerea termenului pentru obţinerea actelor de identitate. Anunț eliberare carte de identitate.


Cerere tip pentru eliberarea actului de identitate ca urmare a schimbării domiciliului din. Evidența persoanelor. Operatori cu program special.


Documente expirare buletin

Schimbarea domiciliului din străinătate in România. Toţi cetăţenii români au obligaţia, conform OUG nr. Eliberarea actelor de identitate ( buletin ). Solicitare informații. Documente și informații utile privind cererea de eliberare a certificatului de cazier judiciar și a adeverinței de integritate comportamentală, program de lucru.


Prima pagina Municipiul SighisoaraSERVICII PUBLICE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare