vineri, 12 mai 2017

A prevedea la viitor

Conjugarea verbului a prevedea. Verb - conjugarea a II-a. Persoana I-a singular, eu voi prevedea ceva eu o să prevăd ceva. Persoana a II-a singular, tu vei prevedea ceva tu o să prevezi ceva . Viitor de aur țara noastră are Și prevăd prin secoli a ei înălțare. Nu se putea prevedea cine va fi salvatorul din suferințele . Manchester City a câștigat apelul la TAS și va juca sezonul viitor în CL.


A prevedea la viitor

Cei care ne atrag atenţia că, de exemplu, nu se spune „s-ar prevede ceva” sunt. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru prevedea viitorul , cu exemple: Am crezut că putem prevedea viitorul. Modul indicativ timpul viitor şi modul condiţional-optativ timpul.


Se scrie și se pronunță la infinitiv: a cădea, a părea, a plăcea, a prevedea (nu a cade, a pare, a place, a prevede ), iar la viitor și condițional: va cădea – ar . A prevedea în viitor - pleonasm. Traduceri principale. OCDE prevede un viitor sumbru pentru tarile din zona euro. Ne pare rău, playerul video nu s-a . Naționala de rugby a României a ratat trofeul Cupei Europene a Națiunilor, dar președintele Federației, Alin Petrache, se arată optimist și prevede că . Aceasta se află încă în faza de lansare, așadar, nu putem prevedea în mod clar modalitatea de execuție a bugetului său în viitor.


Naționala de tineret a României are maximum de puncte după două meciuri la Campionatul European din Italia și San Marino. FCSB este pe locul cinci în Liga cu de . Cel mai bun mod de a prevedea viitorul este sa il inventezi. Categorie: Înţelepciunea veacurilor . Ion Fugaru prevede un viitor sumbru Partidului Național Liberal, din cauza modului în care gestionează epidemia de coronavirus. Prin contrast, prognoza, care și ea prevede viitorul , este bazată pe metode științifice. Persoanele care afirmă despre sine că pot prezice viitorul reușesc . Kanal D Romania Dragomir dă replica DNA, după răspunsul la dezvăluirea sa.


Doar dacă DNA nu are puterea magică de a prevedea viitorul. Articolul 2Cod Procedură Penală priveşte accesul la bazele electronice de . STATISTICA este o știință exacta prin care poți prevedea viitorul. ANTICIPA lucrurile, poți PREVEDEA ce urmează să se întâmple în viitor.


Aflată în vizită în Lituania, după ce la începutul săptămânii a fost în România, directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convins . Acest viitor depinde de continuarea reformelor structurale, consolidarea arhitecturii europene, in special a proiectului uniunii bancare, . Mircea Lucescu prevede un viitor sumbru la FCSB: „Încep dificultățile financiare și pentru Gigi Becali”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare