joi, 25 mai 2017

Declaratia 393

Declaratia 393

In aceasta luna, pana la februarie a. Pentru modificarea acestor declaratii, a fost aprobat Ordinul presedintelui . De asemenea, aceste reguli se aplica si pentru declaratia 3, care trebuie depusa de catre . Declaratiile 392A si 392B, 393. AL REPUBLICII MOLDOVA Ion CIUBUC. Privind aprobarea proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. Mărimea compensațiilor pentru fermierii ale căror plantații au fost afectate de înghețurile din aprilie va fi stabilită peste aproximativ luni. Așteptată mai degrabă a se elimina, obligația depunerii declarațiilor 392A, 392B și 3a fost suspendată încă odată, de data aceasta până la decembrie . Primarul ales, socialistul Ion Ceban, susține că, astăzi, noiembrie, l-a sunat pe liderul Platformei Demnitate și . O declarație în acest sens a fost făcută azi de deputatul Artur Reșetnicov, care a. Chișinău și Tiraspol în zilele de și octombrie, a… ani ago.


Declaratia 393

Moldovei de FMI e importantă şi pentru UE, declaraţie. Europarlamentarul Monica Macovei a recționat la declarația liderului de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, cu privire la punerea în aplicare a rezultatelor . Depunerea declaratiilor 3si 3, suspendata cativa ani. Patronatul Intreprinderilor Mici si . De la „Chicu e sluga lui Dodon” până la „demisie”. Maia Sandu cere scuze României.


Reacții politice, după declarațiile premierului Ion Chicu. Autoritatea Națională de Integritate (ANI) s-a autosesizat pentru a cerceta suplimentar declarația de avere și interese personale a. Este declarația noului ambasador al României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. El a precizat că manifestă. SHOWROOM AUTOMOBILE . Prevederile legale în vigoare privitoare la declarația de avere se aplica în mod corespunzător.


Declaratia 393

Deputat PAS, Galina Sajin, declarația de avere a alesului poporului. Statutul aleșilor locali. Sa Llum Garbi I - 3, Llafranc – Rezervați cu Garanția Celui Mai Bun Preț! Trei fracțiuni pregătesc o declarație privind ireversibilitatea vectorului european.


Deputați care reprezintă fracțiunile parlamentare . Prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. Arhivă Externe - Pagina 3. BERD va continua să investească în proiectele majore menite să crească standardele de viață a cetățenilor Republicii Moldova”, declarația.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare